Bobbejaanland Black Friday 2021

Tijdens Black Friday 2021 vind je hier de beste promoties van Bobbejaanland. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van Bobbejaanland!


Naar website: Bobbejaanland

Andere bezoekers zochten ook naar

Een dagje uit met het gezin, familie of vrienden? Ga dan langs bij Bobbejaanland en heb een geweldig dagje uit in dit pretpark waar elk kind zich heerlijk kan vermaken. Misschien kunnen we dit allemaal nog wat plezanter maken met mogelijke Black Friday acties. Bijvoorbeeld je kaartjes goedkoper ophalen? Wil jij hier meer over weten? Lees dan verder om daarachter te komen en wie weet zit jij zometeen lekker voordelig in dit attractiepark.

Het plezante en interactieve pretpark Bobbejaanland

Dit attractiepark in België is een hartstikke leuk uitstapje. Voor de mensen die dit niet kennen; Het is een park voor jong en oud met vele achtbanen en attracties. Je kunt er van alles doen, het reuzenrad in of de wildwaterbaan op. Bobbejaanland heeft iets weg van de Efteling en een Disneyland, wat natuurlijk allemaal pretparken zijn. Het park Bobbejaanland dat al in 1961 is opgericht, is natuurlijk al door een heleboel veranderingen heen gegaan. Tegenwoordig staat het vol met grote attracties en kraampjes en komen er mensen uit heel Europa naartoe. Het pretpark ligt vlak bij Kasterlee in het noorden van België. Mensen uit zowel Vlaanderen als Nederland kunnen er dus gemakkelijk naartoe gaan.

Wel is het park maar beperkt open en moet je dus goed rekeninghouden met de eventuele bezoekjes aan het attractiepark. Je kunt om deze reden ook gewoon online je tickets bestellen en dan weet je precies op welke dagen je langs kunt gaan. Ook kun je online alvast van alles over het park vinden. Zo kun je zien wat er allemaal te beleven is en kun je rekening houden met eventuele activiteiten en shows op de dag van uw bezoek aan het park. Daarnaast biedt het pretpark ook hotels aan waar u kunt blijven overnachten en zo kun je meerdere dagen in het attractiepark rondwandelen. Plan dus je bezoek voor grote en/of kleine groepen gemakkelijk online. En wie weet kan dit allemaal nog wel voordeliger.

Black Friday ook bij Bobbejaanland

Bobbejaanland komt in vergelijking tot andere bedrijven en merken op Black Friday Deals met een wat apartere actie. Zo kun je bij Bobbejaanland tot 30 november een leuke actie benuttigen. Maar wat voor actie dan?

Je kunt bij Bobbejaanland dus tot de 30ste van november een abonnement kopen voor de prijs van een dag ticket. Hiermee kun je onbeperkt naar het pretpark en zitten er nog veel meer leuke voordelen aan verbonden. Ook zijn er verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen, met elk zo zo’n eigen extraatjes. Kies daarom wat het best past bij jou.

Nu is het zo dat je al redelijk weet wat je bij Bobbejaanland kunt krijgen. Daarom kun je nu al direct hier naar de site van Bobbejaanland en daar je abonnement afsluiten, maar je kunt ook op onze site kijken voor nog meer Black Friday acties. We hebben meer dan 80 verschillende merken en bedrijven waarvan wij jou op de hoogte kunnen houden over het laatste Black Friday nieuws. Benieuwd naar wat de acties van andere merken zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrieven van al je favorieten merken en bedrijven. Wij houden je van alles op de hoogte!

De beste Black Friday deals van Bobbejaanland vind je natuurlijk hier.

Ook in 2021 hebben we weer fantastische deals voor Bobbejaanland. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

  • Vrije tijd

Black Friday Vrije tijd deals van Bobbejaanland

De beste deals voor Vrije tijd van Bobbejaanland vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Bobbejaanland zijn? Kijk dan hier voor andere Vrije tijd deals tijdens Black Friday.