La Redoute Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 vind je hier de beste promoties van La Redoute. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van La Redoute!


Naar website: La Redoute

Jij wilt toch ook de beste deals ontvangen?

Schrijf je snel in en ontvang als eerste de deals van La Redoute.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers zochten ook naar

La Redoute Black Friday Deals

Ondanks dat de oorsprong van La Redoute in Frankrijk ligt, staat de kledingwinkel erom gekend om ieder jaar deel te nemen aan de Black Friday hype. Hiermee springt het mee op de kar met tal van andere bedrijven die tijdens deze periode flinke kortingen aanbieden. Een aantal dat ieder jaar nog groter wordt, omdat Black Friday steeds meer ook een Europese traditie wordt. Als je vorig jaar de geweldige deals van La Redoute Black Friday hebt gemist, maak je dan geen zorgen, want dit jaar belooft meer van hetzelfde. Wie zijn kledingkast wil aanvullen voor de winter, zal tijdens Black Friday voldoende de kans krijgen, en tegelijk heel wat geld besparen.

Wat mag je verwachten van La Redoute Black Friday 2024?

La Redoute staat erom gekend om ieder jaar naar goede gewoonte 40% korting te bieden op alle producten van hun assortiment. Met een aanbod dat zich niet beperkt tot damesmode en herenkleding, is La Redoute zeker een winkel om in de gaten te houden. Je kunt er ook terecht voor verzorgingsproducten, schoenen en sportaccessoires. Ook hebben ze een aanbod van interieuraccessoires. Tijdens de hele week van Black Friday-promoties biedt La Redoute kortingen van 10% tot 50% op modeartikelen. Profiteer van leren herenjassen voor € 119, winterjassen met 60% korting of high-top sneakers voor € 31. Koop ook nieuw linnengoed met meer dan 50% korting op een selectie van producten en trakteer jezelf op een Cuisinart-broodrooster voor slechts € 75. Met de vele promotiecodes die tijdens deze gekke week worden gelanceerd, bespaar je veel terwijl je kwaliteitsartikelen tegen lage prijzen aanschaft.

Wanneer is het Black Friday bij La Redoute?

Traditioneel is Black Friday de vrijdag die volgt op Thanksgiving. Deze datum is ontworpen om iedereen die dol is op allerlei goede deals te laten profiteren van een extra verkoopperiode vóór de eindejaarsfeestdagen. Black Friday vindt steevast plaats op vrijdag, maar La Redoute voegt hier nog extra dagen aan toe. Zo kun je vaak al profiteren van kortingen vanaf de maandag voorafgaand tot de maandag erop. Zeven dagen vol kortingen dus. Ideaal voor wie niet meer kan wachten tot de kortingsperiode net na de feestdagen.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de deals van La Redoute voor Black Friday? Hou dan zeker onze website in de gaten!

Misschien een wat apartere combinatie, maar meubels en kleding zijn iets wat La Redoute aanbiedt. Dus ben je nog op zoek naar een van de twee of allebei? Dan heb je wellicht de perfecte winkel gevonden, helemaal met mogelijke Black Friday acties die eraan zitten te komen is dit de winkel om dan te gaan winkel. Wil je hier nu meer over weten? Dan adviseren we je om gewoon nog even verder te lezen en dan vertellen we jou over hoe of wat.

Meubels en kleding, wat een aparte maar leuke combinatie

Het Franse bedrijf La Redoute dat is opgericht in 1837 en dus al een paar jaartjes meedraait, is een winkel waar je niet alleen kledingstukken voor zowel heren, dames en kinderen kunt vinden, maar ook meubels voor in je huis. Dit is toch wel opmerkelijk, maar dat wil niet zeggen dat van beide onderdelen geen kwaliteit wordt geproduceerd. Je kunt erbij La Redoute vanuit gaan dat alles goed zit en past. Ze hebben dus genoeg voor Fashion, maar ook dus spullen voor in je huis en dus Wonen. Dit klinkt allemaal erg leuk en grappig, maar het is uiterst serieus. Je kunt dan ook bij deze onlinewinkel alles vinden binnen deze twee categorieën. Online kun je alles nog eens rustig opzoeken en kun je kiezen uit meubels en kleding. Het kledinggedeelte is dan ook te vergelijken met Zalando, C&A en About You. Deze winkels hebben ook een uitgebreid assortiment aan kleding en het is dan maar net waar jij het fijner vindt om te shoppen. Als het aankomt op  meubels heeft het weer meer weg van een LeenBakker en een Meubis.

Qua verzending en levering ben je bij La Redoute afhankelijk van ophaalpunten. Bij meubels is dit weer anders en moet je weer letten op ander verzendvormen. Wel staan ze bij de klantenservice altijd klaar om jou te helpen bij vragen en/of opmerkingen.

Black Friday acties op de meubels en kleding

Nu kunnen kleding en meubels aardig wat geld kosten. Dit is overal zo en daarom is het misschien wel fijn als er wat korting is te halen op deze producten. Black Friday is daarvoor zeker een hele goede optie. Nu zijn we alleen nog benieuwd naar wat we kunnen verwachten van La Redoute?

Dat Black Friday plaats gaat vinden bij La Redoute is een zekerheid. Ze hebben namelijk al op een pagina op hun website aangekondigd dat er wel degelijk dingen zitten aan te komen. Het gaat ook om meerdere dagen en over vrijwel alles wat ze aanbieden worden kortingen gegeven. Alleen weten we dus nog niet precies hoe hoog de kortingen zullen zijn en wanneer het van start gaat. Hiervoor hebben we wel een oplossing. Jij kunt je namelijk inschrijven voor een nieuwsbrief van La Redoute over Black Friday. Dit kun je bij ons van Black Friday Deals doen. Zo ben je precies op de hoogte van het laatste nieuws van de Black Friday acties bij La Redoute.

Dit kan je natuurlijk bij nog veel meer merken en bedrijven doen. Wij bieden er meer dan 80 aan en daarvan hebben wij allemaal een nieuwsbrief. Kijk dan ook nog even verder op onze website en schrijf je in voor al jouw favoriete merken en bedrijven.

De beste Black Friday deals van La Redoute vind je natuurlijk hier.

Ook in 2024 hebben we weer fantastische deals voor La Redoute. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

  • Kleding

Black Friday Kleding deals van La Redoute

De beste deals voor Kleding van La Redoute vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van La Redoute zijn? Kijk dan hier voor andere Kleding deals tijdens Black Friday.