Fnac Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 vind je hier de beste promoties van Fnac. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van Fnac!


Naar website: Fnac

Jij wilt toch ook de beste deals ontvangen?

Schrijf je snel in en ontvang als eerste de deals van Fnac.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers zochten ook naar

Fnac Black Friday Deals

Doet Fnac aan Black Friday?

Black Friday is voor vele mensen het startsein om hun Sinterklaas en kerstcadeaus tegen hoge kortingen aan te schaffen. Laten we eerlijk wezen, de decembermaand is vaak al prijzig genoeg, dus hoe fijn is het dan om goedkope presentjes te kunnen kopen. Ook Fnac staat voor je klaar deze vierde vrijdag in november wanneer Black Friday plaatsvindt. Fnac pakt dit jaar weer uit op Black Friday met hoge kortingen. Het Franse warenhuisketen Fnac is grootst op het gebied van elektronica, maar je kan er ook veel films, muziek en boeken vinden. Dit is dus het uitgelezen moment om jezelf of een ander cadeau te doen. Bijvoorbeeld de nieuwe PlayStation 5, een Sonos Beam voor geluid van bioscoopkwaliteit, een krachtige en veelzijdige Apple MacBook of een gloednieuwe iPhone.

Een diverse en groot assortiment bij Fnac

Dit Franse bedrijf dat in 1954 is opgericht is inmiddels ook redelijk bekend in België. Je kunt bij Fnac online al jouw elektronica aanschaffen zoals een Apple iPad, Philips tv en meer. Naast elektronica, kan je ook voor speelgoed films en boeken slagen bij Fnac. En wat helemaal makkelijk is, is dat het speelgoed ingedeeld is op leeftijd. Zo kun je per leeftijdscategorie gericht zoeken naar het perfecte cadeau voor bijvoorbeeld een driejarige jongen of een negen jaar oud meisje. In die leeftijden zit uiteraard een groot verschil, dus ook wat speelgoed betreft. Dit is dus het moment om speelgoed te kopen voor Sinterklaas met een hoge korting! Niet alleen voor speelgoed kun je je hart ophalen bij Fnac. Ook voor jezelf of andere volwassenen scoor je de leukste spullen om cadeau te geven of natuurlijk als gift voor jezelf. Denk hierbij aan elektronische producten en accessoires of de leukste kantoorartikelen en papierwaren. Dit is ook nog eens super makkelijk want je hoeft, maar bij een en dezelfde winkel je inkopen te doen. Fnac heeft alles in huis om zelfs de meest kieskeurige koper tevreden te stellen.

Fnac al jaren een warenhuis met status

Het Franse warenhuisketen Fnac werd in 1954 opgericht door André Essel en Max Théret. Eerst had het bedrijf geen eigen winkels; het verkocht huishoudelijke apparaten en sportartikelen aan leden tegen kortingen van 10 tot 25%. Later kwamen er boeken, muziek en fotografie bij. Fnac nam in 2016 de Darty Groep over, waar andere winkels onder vallen, zoals Vanden Borre. Het Franse warenhuisketen Fnac pakt net zoals de meeste winkeliers en webshops uit rondom Black Friday.

Wat kunt u verwachten van Fnac Black Friday 2024?

Black Friday wordt door vele mensen beschouwd als het begin van het seizoen voor Sinterklaas en kerstaankopen. Winkels en webshops stunten dan vaak ook met hoge kortingen, zo ook dit jaar weer bij Fnac. In deze periode geniet je bij Fnac van de beste aanbiedingen.

Ook dit jaar staat op de vierde vrijdag in november wanneer Black Friday plaatsvindt weer Fnac weer voor je klaar met de beste aanbiedingen. Fnac heeft een enorm aanbod en stunt met fikse kortingen rondom Black Friday. Onder andere Appleproducten zoals iPhone, iPad of AirPods kun je tijdens Black Friday met hoge korting kopen. Als warenhuisketen beschikken zij over alles wat je je maar kunt bedenken. Hoewel met name elektronica één van de hoofdproducten is, hebben zij daarnaast nog andere afdelingen. Denk hierbij aan producten zoals: speelgoed, boeken en huishoudelijke producten.

Zoals wij hierboven hebben beschreven verwachten wij een fantastische Black Friday  bij Fnac. Wil je op de hoogte blijven van meer deals zoals bij Fnac? Dat kan! Op onze website worden nog véél meer merken en bedrijven aangeboden. Bij Black Friday Deals heb je de keuze uit meer dan 80 verschillende merken en bedrijven. Zo kun jij je op de hoogte blijven van Black Friday deals bij al jouw favoriete merken en ben je overal snel bij.

Black Friday België

Door al je Black Friday aankopen bij Fnac aan te schaffen ben je in een keer klaar tijdens de drukste periode van het jaar. In Amerika is het dan ook een waar spektakel en staan de koopjesjagers al ver voor middernacht voor de winkels te wachten om als eerste naar binnen te mogen. Hier in Nederland en België zijn we ook dol op koopjes, maar de hysterische taferelen blijven gelukkig uit. Mocht je nu helemaal geen zin hebben om de deur uit te gaan, dan kun je ook online bij Fnac terecht. Vanuit jouw luie stoel klik je de leukste artikelen naar huis. Niet alleen op Black Friday zelf profiteer je van hoge kortingen. Vaak stunten winkeliers al een paar dagen ervoor met hun prijzen en gaat het door tot de maandag na het weekend. Deze dag wordt ook wel Cyber Monday genoemd. Houd de website van Black Friday dus goed in de gaten voor de leukste deals en hoge kortingen op vele producten van de Fnac voor zowel jong als oud.

De beste Black Friday deals van Fnac vind je natuurlijk hier.

Ook in 2024 hebben we weer fantastische deals voor Fnac. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

 • AirPods
 • AirPods 3
 • AirPods Pro
 • Apple
 • Apple Watch 7
 • Call of Duty
 • Elektronica
 • FIFA 22
 • Gameconsoles
 • Games
 • Gaming PC
 • GSM
 • iMac
 • iPad Pro
 • iPhone
 • iPhone SE
 • MacBook
 • MacBook Air
 • Samsung tablets
 • Sonos
 • Sonos Arc
 • Sonos Beam
 • Sonos Move
 • Sonos One
 • Sonos Play 5
 • Sonos Roam
 • Sonos Sub
 • Tablets
 • Vrije tijd
 • Wonen

Black Friday AirPods deals van Fnac

De beste deals voor AirPods van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere AirPods deals tijdens Black Friday.

Black Friday AirPods 3 deals van Fnac

De beste deals voor AirPods 3 van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere AirPods 3 deals tijdens Black Friday.

Black Friday AirPods Pro deals van Fnac

De beste deals voor AirPods Pro van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere AirPods Pro deals tijdens Black Friday.

Black Friday Apple deals van Fnac

De beste deals voor Apple van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Apple deals tijdens Black Friday.

Black Friday Apple Watch 7 deals van Fnac

De beste deals voor Apple Watch 7 van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Apple Watch 7 deals tijdens Black Friday.

Black Friday Call of Duty deals van Fnac

De beste deals voor Call of Duty van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Call of Duty deals tijdens Black Friday.

Black Friday Elektronica deals van Fnac

De beste deals voor Elektronica van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Elektronica deals tijdens Black Friday.

Black Friday FIFA 22 deals van Fnac

De beste deals voor FIFA 22 van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere FIFA 22 deals tijdens Black Friday.

Black Friday Gameconsoles deals van Fnac

De beste deals voor Gameconsoles van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Gameconsoles deals tijdens Black Friday.

Black Friday Games deals van Fnac

De beste deals voor Games van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Games deals tijdens Black Friday.

Black Friday Gaming PC deals van Fnac

De beste deals voor Gaming PC van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Gaming PC deals tijdens Black Friday.

Black Friday GSM deals van Fnac

De beste deals voor GSM van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere GSM deals tijdens Black Friday.

Black Friday iMac deals van Fnac

De beste deals voor iMac van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere iMac deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPad Pro deals van Fnac

De beste deals voor iPad Pro van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere iPad Pro deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPhone deals van Fnac

De beste deals voor iPhone van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere iPhone deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPhone SE deals van Fnac

De beste deals voor iPhone SE van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere iPhone SE deals tijdens Black Friday.

Black Friday MacBook deals van Fnac

De beste deals voor MacBook van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere MacBook deals tijdens Black Friday.

Black Friday MacBook Air deals van Fnac

De beste deals voor MacBook Air van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere MacBook Air deals tijdens Black Friday.

Black Friday Samsung tablets deals van Fnac

De beste deals voor Samsung tablets van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Samsung tablets deals tijdens Black Friday.

Black Friday Sonos deals van Fnac

De beste deals voor Sonos van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Sonos deals tijdens Black Friday.

Black Friday Sonos Arc deals van Fnac

De beste deals voor Sonos Arc van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Sonos Arc deals tijdens Black Friday.

Black Friday Sonos Beam deals van Fnac

De beste deals voor Sonos Beam van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Sonos Beam deals tijdens Black Friday.

Black Friday Sonos Move deals van Fnac

De beste deals voor Sonos Move van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Sonos Move deals tijdens Black Friday.

Black Friday Sonos One deals van Fnac

De beste deals voor Sonos One van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Sonos One deals tijdens Black Friday.

Black Friday Sonos Play 5 deals van Fnac

De beste deals voor Sonos Play 5 van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Sonos Play 5 deals tijdens Black Friday.

Black Friday Sonos Roam deals van Fnac

De beste deals voor Sonos Roam van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Sonos Roam deals tijdens Black Friday.

Black Friday Sonos Sub deals van Fnac

De beste deals voor Sonos Sub van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Sonos Sub deals tijdens Black Friday.

Black Friday Tablets deals van Fnac

De beste deals voor Tablets van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Tablets deals tijdens Black Friday.

Black Friday Vrije tijd deals van Fnac

De beste deals voor Vrije tijd van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Vrije tijd deals tijdens Black Friday.

Black Friday Wonen deals van Fnac

De beste deals voor Wonen van Fnac vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fnac zijn? Kijk dan hier voor andere Wonen deals tijdens Black Friday.