Coolblue Black Friday 2021

Tijdens Black Friday 2021 vind je hier de beste promoties van Coolblue. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van Coolblue!


Naar website: Coolblue

Andere bezoekers zochten ook naar

Wat is Black Friday?

Op de laatste vrijdag van november rennen we allemaal en masse naar de winkels. Of we shoppen ons online een slag in de rondte. Wat maakt deze dag dan zo speciaal? Het is de koopjesdag van het jaar en wordt Black Friday genoemd. Waarom heet deze dag dan Black Friday zul je je misschien afvragen. De Amerikanen hebben deze dag van de hoge kortingen Black Friday genoemd. De naam klinkt aanvankelijk misschien een beetje negatief, maar er zijn meerdere goede verklaringen voor. De naam komt oorspronkelijk uit Philadelphia en met de naam wordt de enorme drukte in het verkeer en de winkelstraten beschreven, die meestal ontstaan door de spectaculaire acties. Black Friday is een van de beste dagen van het jaar als het gaat om omzet. Daarom gelooft men dat Black Friday verwijst naar de hoge winst die de winkels genereren, zodat zij ‘zwarte cijfers’ kunnen schrijven.

Coolblue Black Friday Deals

Ook Coolblue doet mee met Black Friday. Logisch, want deze elektronica gigant staat bekend als een van de grootsten op het gebied van e-commerce bedrijven. Het is het snelstgroeiende e-commerce-bedrijf van Nederland en België. Het bedrijf heeft negen fysieke winkels en een zeer uitgebreide webshop. Coolblue heeft ruim drieduizend mensen in dienst die elke dag met veel plezier naar hun werk gaan. Cooblue weet altijd verrassend uit de hoek te komen, dus ook met Black Friday. De afgelopen jaren is Black Friday enorm populair geworden. Winkels bedenken hun eigen acties en kortingen, ze gaan de concurrentie met elkaar aan en de prijzen worden steeds scherper om de consumenten de beste deal te geven. De grote bedrijven als Coolblue bieden hun assortiment aan tegen stuntprijzen waar je hebberig van wordt. De aanbiedingen worden steeds aantrekkelijker en de consument profiteert van de laagste prijzen. Jaarlijks doen er steeds meer bedrijven mee aan Black Friday en ook de online winkels zijn actief tijdens deze koopjesdag.

Shop online bij Coolblue tijdens Black Friday

Het komt ook vaak voor dat je in een webshop zoals die van Coolblue nog meer deals dan in de fysieke winkels vindt. Dit is ideaal want met een druk op de knop klik jij jouw favoriete product naar huis. Misschien heb je op YouTube wel eens van die hysterische filmpjes gezien waarbij Amerikaanse consumenten elkaar omver lopen of elkaar verdringen om een product te bemachtigen. Op Black Friday in Amerika staan er vaak al dikke rijen voor de deur en dat nog voor openingstijden. Als de winkel vervolgens haar deuren opent duwen mensen elkaar klem om als eerste naar binnen te kunnen. In België en Nederland valt dat gelukkig heel erg mee, maar als je geen zin hebt om in de rij voor de kassa van Coolblue te staan dan shop je gemakkelijk online. Een andere reden dat we graag inkopen doen tijdens Black Friday is het feit dat de feestdagen weer voor de deur staan. Met de Coolblue Black Friday aanbiedingen kun je van de beste en mooiste deals genieten. Dan hoef je niet op het laatste moment nog tot aanschaf over te gaan.

De beste Black Friday deals van Coolblue vind je natuurlijk hier.

Ook in 2021 hebben we weer fantastische deals voor Coolblue. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

  • Apple
  • Elektronica
  • Games
  • GSM
  • Vrije tijd
  • Wonen

Black Friday Apple deals van Coolblue

De beste deals voor Apple van Coolblue vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Coolblue zijn? Kijk dan hier voor andere Apple deals tijdens Black Friday.

Black Friday Elektronica deals van Coolblue

De beste deals voor Elektronica van Coolblue vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Coolblue zijn? Kijk dan hier voor andere Elektronica deals tijdens Black Friday.

Black Friday Games deals van Coolblue

De beste deals voor Games van Coolblue vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Coolblue zijn? Kijk dan hier voor andere Games deals tijdens Black Friday.

Black Friday GSM deals van Coolblue

De beste deals voor GSM van Coolblue vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Coolblue zijn? Kijk dan hier voor andere GSM deals tijdens Black Friday.

Black Friday Vrije tijd deals van Coolblue

De beste deals voor Vrije tijd van Coolblue vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Coolblue zijn? Kijk dan hier voor andere Vrije tijd deals tijdens Black Friday.

Black Friday Wonen deals van Coolblue

De beste deals voor Wonen van Coolblue vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Coolblue zijn? Kijk dan hier voor andere Wonen deals tijdens Black Friday.