MediaMarkt Black Friday 2020

Wie aan MediaMarkt denkt, denkt automatisch aan heel veel elektronica. De mooiste televisies, smartphones, games en huishoudelijke apparaten. Ook dit jaar verwachten we weer grootse kortingen tijdens Black Friday solden.

De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen!


Naar website: MediaMarkt

Doet de MediaMarkt aan Black Friday?

Elke vierde vrijdag in november dan is het weer zo ver. Black Friday is de laatste jaren enorm gestegen in populariteit want op deze dag scoor je de beste deals met zeer hoge kortingen. Ondanks de hoge bekendheid van Black Friday is niet iedereen op de hoogte van deze koopjesdag. Black Friday België is dé dag waarbij veel winkels en webwinkels hoge kortingen geven op veel bekende en populaire producten. Deze populaire dag is overgewaaid uit Amerika, waar de gekte nog veel verder gaat dan hier in Europa. Misschien heb je op You Tube wel de filmpjes gezien waarbij mensen letterlijk op de vuist gaan om een bepaald product te kunnen bemachtigen. Ook staan er soms een dikke duwende massa mensen nog voor openingstijden voor de deur, die allemaal tegelijk naar binnen willen als de winkel haar deuren opent. Deze filmpjes zijn meestal gemaakt op de dag na Thanksgiving wat Black Friday wordt genoemd. Gelukkig zijn de mensen hier wat nuchterder en gaat de gekte van Black Friday niet zover dat mensen elkaar wegduwen of omver lopen.

Ook bij MediaMarkt zullen er dit jaar weer mooie Black Friday deals voorbij komen. Houdt deze pagina daarom goed in de gaten!

MediaMarkt Black Friday Deals

Bij de MediaMarkt is het tijdens Black Friday elk jaar weer feest. Zowel in de MediaMarkt zelf als op hun website scoor je producten met een fikse korting. Het bedrijf was één van de eersten die de Amerikaanse traditie heeft overgenomen en toegepast in België. Na het in 1979 opgerichte bedrijf uit München volgden andere winkeliers deze trendsetter op met andere Black Friday deals. Gelukkig zijn er ook tijdens de Black Friday editie van 2020 weer volop spetterende speciale acties bij de MediaMarkt. Er wordt al reikhalzend uitgekeken naar de prijsknallers en super hoge kortingen. Denk je aan de MediaMarkt dan denk je aan diverse elektronische apparatuur. De MediaMarkt is namelijk gespecialiseerd in televisies, koptelefoons, games, camera’s, koelkasten en nog veel meer elektronische en technische producten. Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden, bied MediaMarkt een groot assortiment aan producten die gerelateerd zijn aan media. Wie op zoek is naar elektronische producten gaat niet met lege handen de deur uit. Het bedrijf is dan ook gespecialiseerd in het verkopen van elektronische producten aan consumenten. Dat valt gelijk te zien wanneer je in één van de filialen binnenloopt. Ook tijdens de Black Friday is het één groot feest. Grote televisies hangen aan de muur, de gangpaden zitten vol met de nieuwste moderne gadgets en de aanbiedingen vliegen om je oren. Gelukkig zijn er ook deze Black Friday weer volop  fantastische speciale acties bij de MediaMarkt.

Maar hoe komt Black Friday eigenlijk aan zijn naam? De Amerikanen hebben deze dag van de hoge kortingen Black Friday genoemd. De naam klinkt aanvankelijk misschien een beetje negatief, maar er zijn meerdere goede verklaringen voor. De naam komt oorspronkelijk uit Philadelphia en met de naam wordt de enorme drukte in het verkeer en de winkelstraten beschreven, die meestal ontstaan door de spectaculaire acties. Black Friday is een van de beste dagen van het jaar als het gaat om omzet. Daarom gelooft men dat Black Friday verwijst naar de hoge winst die de winkels genereren, zodat zij ‘zwarte cijfers’ kunnen schrijven.

De beste Black Friday deals van MediaMarkt vind je natuurlijk hier.

Ook in 2020 hebben we weer fantastische deals voor MediaMarkt. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

  • Apple
  • Elektronica
  • Games
  • Schoonheid
  • Smartphones
  • Vrije tijd
  • Wonen

Black Friday Apple deals van MediaMarkt

De beste deals voor Apple van MediaMarkt vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van MediaMarkt zijn? Kijk dan hier voor andere Apple deals tijdens Black Friday.

Black Friday Elektronica deals van MediaMarkt

De beste deals voor Elektronica van MediaMarkt vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van MediaMarkt zijn? Kijk dan hier voor andere Elektronica deals tijdens Black Friday.

Black Friday Games deals van MediaMarkt

De beste deals voor Games van MediaMarkt vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van MediaMarkt zijn? Kijk dan hier voor andere Games deals tijdens Black Friday.

Black Friday Schoonheid deals van MediaMarkt

De beste deals voor Schoonheid van MediaMarkt vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van MediaMarkt zijn? Kijk dan hier voor andere Schoonheid deals tijdens Black Friday.

Black Friday Smartphones deals van MediaMarkt

De beste deals voor Smartphones van MediaMarkt vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van MediaMarkt zijn? Kijk dan hier voor andere Smartphones deals tijdens Black Friday.

Black Friday Vrije tijd deals van MediaMarkt

De beste deals voor Vrije tijd van MediaMarkt vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van MediaMarkt zijn? Kijk dan hier voor andere Vrije tijd deals tijdens Black Friday.

Black Friday Wonen deals van MediaMarkt

De beste deals voor Wonen van MediaMarkt vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van MediaMarkt zijn? Kijk dan hier voor andere Wonen deals tijdens Black Friday.