Amazon Black Friday 2020

Tijdens Black Friday 2020 vind je hier de beste promoties van Amazon. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van Amazon!


Naar website: Amazon

Amazon Black Friday

Wie kijkt er nou niet naar uit om te shoppen tegen hoge kortingen. Ook dit jaar op 27 november kun je je slag slaan tijdens Black Friday. Op deze dag scoor jij jouw favoriete product voor een fractie van de prijs. In Amerika is het al jaren de meest populaire koopjesdag van het jaar en deze hype is nu ook overgewaaid naar Europa. Heb je achter niet zoveel zin om jezelf in de drukte te begeven dan biedt online shoppen de uitkomst. Je hebt dan geen last van dikke rijen mensen en kunt rustig op je gemak de webshops bekijken. Een van de grootste spelers op de markt is het e-commerce bedrijf Amazon. Amazon Black Friday is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest populaire platformen om inkopen te doen. In België staat Amazon Black Friday ook in de top 10 van beste e-tailers. Dit zegt een hoop over het platform. Dat Amazon Black Friday zo populair is, is niet zo verwonderlijk.

Producten van Amazon tijdens Black Friday

Tijdens Amazon Black Friday 2020 vindt je zeer goede promo’s op bijvoorbeeld televisies, mobiele telefoons, boeken en fashion. Dit jaar valt deze dag op vrijdag 27 november 2020. Het start officieel om 00.00 uur ’s nachts. Veel mensen zitten er op dat moment online klaar voor om onmiddellijk hun slag te slaan. Is dat ook jouw plan van aanpak? Er zijn elk jaar steeds meer mensen die om middennacht al beginnen met shoppen. Bij Amazon Black Friday kun je dan ook terecht voor de meest hoge kortingen op een zeer groot assortiment aan producten. Officieel duurt Amazon Black Friday maar 1 dag. Maar wat we de afgelopen jaren steeds meer zien is dat de merken eerder beginnen met hun acties en deals. Soms al wel een week eerder, waardoor er sprake is van een heuse Black Friday Week. De acties gaan eigenlijk sowieso het hele weekend door en duren vaak tot en met maandag. Daarom wordt Black Friday Weekend ook wel Cyber Weekend genoemd. Vorig jaar was Amazon Black Friday van 21 november tot en met 29 november. 29 november was toen de officiële dag dat Amazon Black Friday begon. De verwachting is dus dat de Amazon Black Friday 2020 acties dit jaar ook eerder zullen beginnen of langer doorlopen, bijna zeker tot Cyber Monday. Aangezien Black Friday dit jaar plaatsvindt op 27 november, is het wijsheid om vanaf 19 november het winkeloverzicht goed in de gaten te houden.