Amazon Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 vind je hier de beste promoties van Amazon. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van Amazon!


Naar website: Amazon

Jij wilt toch ook de beste deals ontvangen?

Schrijf je snel in en ontvang als eerste de deals van Amazon.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers zochten ook naar

Amazon Black Friday Deals

De grootste alleswinkel van de wereld Amazon, komt tijdens Black Friday 2024 natuurlijk met grote acties, maar wat voor acties? In dit artikel vind jij alles wat je moet weten over de Black Friday Deals bij Amazon!

Doet Amazon aan Black Friday?

Wie kijkt er nou niet naar uit om te shoppen tegen hoge kortingen. Ook dit jaar kun je je slag slaan tijdens Black Friday. Op deze dag scoor jij jouw favoriete product voor een fractie van de prijs. In Amerika is het al jaren de meest populaire koopjesdag van het jaar en deze hype is nu ook overgewaaid naar Europa. Heb je achter niet zoveel zin om jezelf in de drukte te begeven dan biedt online shoppen de uitkomst. Je hebt dan geen last van dikke rijen mensen en kunt rustig op je gemak de webshops bekijken. Een van de grootste spelers op de markt is het e-commerce bedrijf Amazon. Amazon is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest populaire platformen om inkopen te doen. In België staat Amazon, ook tijdens Black Friday, in de top 10 van beste e-tailers. Dit zegt een hoop over het platform. Dat Amazon in de periode van Black Friday zo populair is, is niet zo verwonderlijk.

Zo komt Black Friday 2024 eruit te zien bij Amazon

Amazon is, net als Black Friday, een Amerikaans fenomeen. Daarom is deze distributiegigant bijna 100% zeker van deelname aan deze prachtige winkeldag. Op deze manier kan je voorkeursprijzen krijgen voor veel Amazon-producten.

Het jaar daarvoor regelde Amazon een volledige week. Kortingen en acties lopen door tot Cyber ​​Monday, zodat je kunt genieten van langdurige kortingen. Daarom wordt verwacht dat de situatie dit jaar ongeveer hetzelfde zal zijn. Daarnaast heeft Amazon kortingen op allerlei producten, van elektronica tot speelgoed.  Dit zal hoogstwaarschijnlijk in 2024 opnieuw gebeuren. Daarom raden we aan om grote aankopen van wasmachines of meubels uit te stellen tot 26 november en vervolgens te profiteren van de Black Friday-uitverkoop van Amazon. Klinkt het nu allemaal als muziek?

Wil je het laatste nieuws van Amazon Black Friday weten? Zorg ervoor dat je je hebt aangemeld voor onze Black Friday-uitverkoopnieuwsbrief en ontvang direct bericht wanneer de promotie start! Daarnaast kun je je op onze website inschrijven voor meer winkels die meedoen aan Black Friday. Dus aarzel niet om al uw favoriete winkels te controleren en te registreren!

Op zoek naar de beste Black Friday deals van Amazon?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze website vergelijk je bovendien snel en gemakkelijk alle kortingen. Hierdoor is het ook mogelijk om dit jaar de beste promoties te winnen. Wil je weten wat je van onze website kunt halen? Lees dan snel verder om erachter te komen!

Black Friday deals voor Amazon

Uiteraard doen ook grote winkels als Amazon mee aan de uitverkoop tijdens Black Friday. Tijdens de verkoopperiode nam de korting aanzienlijk toe binnen het bereik. Dankzij deze enorme kortingen kan iedereen de beste kwaliteit en betaalbare producten kopen. Heb je een specifiek inkoopplan? Dan kun je op onze website eenvoudig alle Black Friday-aanbiedingen voor 2024 bekijken. Dankzij deze handige overzichten kom je eenvoudig tot acties die aansluiten bij waar je altijd al aan hebt gedacht. Van nieuwe tablets tot lekkere geuren, je vindt er talloze aanbiedingen. Kijk snel op deze pagina wat er allemaal mogelijk is

Producten van Amazon tijdens Black Friday

Tijdens Black Friday 2024 vind je zeer goede promo’s op bijvoorbeeld televisies, mobiele telefoons, boeken en fashion. Het start officieel om 00.00 uur ’s nachts. Veel mensen zitten er op dat moment online klaar voor om onmiddellijk hun slag te slaan. Is dat ook jouw plan van aanpak? Er zijn elk jaar steeds meer mensen die om middennacht al beginnen met shoppen. Bij Amazon kun je dan ook terecht voor de meest hoge kortingen op een zeer groot assortiment aan producten tijdens Black Friday. Officieel duurt Black Friday maar 1 dag. Maar wat we de afgelopen jaren steeds meer zien is dat de merken eerder beginnen met hun acties en deals. Soms al wel een week eerder, waardoor er sprake is van een heuse Black Friday Week. De acties gaan eigenlijk sowieso het hele weekend door en duren vaak tot en met maandag. Daarom wordt Black Friday Weekend ook wel Cyber Weekend genoemd. De verwachting is dus dat de Amazon Black Friday 2024 acties dit jaar ook eerder zullen beginnen of langer doorlopen, bijna zeker tot Cyber Monday. Aangezien Black Friday vaak al een week eerder begint, is het wijsheid om vanaf november het winkeloverzicht goed in de gaten te houden.

Dé megawinkel van dit moment

Het is niet overdreven om te zeggen dat je eigenlijk alles kunt kopen bij Amazon.com. Dit is momenteel een van de grootste online winkels die je op internet kunt vinden. Hoewel je alleen via de Britse en Amerikaanse websites kon bestellen, kan je nu bestellingen plaatsen op de Nederlandse website van de leverancier. Op deze website vind je werkelijk alles. Van de nieuwste boeken tot sportkleding van het merk, van een nieuwe tablet tot een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking. Als je een aankoopplan hebt, ga je hoogstwaarschijnlijk naar Amazon om een ​​aankoop te doen. Voor een compleet overzicht raden we je zeker aan om zelf op de site te kijken.

De laagste prijs van dit moment

Amazon is een website die op dit moment echt probeert de goedkoopste aanbieder te zijn. Ze worden goed beheerd en er zijn maar weinig winkels die verschillende producten tegen lage prijzen kunnen kopen, zoals Amazon. Dit toont aan dat ze momenteel de echte concurrenten van Bol zijn. Het bijzondere aan Amazon is dat ze geen verzendkosten rekenen. Zo zorg je ervoor dat je in je vrije tijd snel en gratis nieuwe spullen krijgt. We raden je zeker aan om deze pagina te bekijken om erachter te komen welke promoties je op Amazon kunt vinden. Ons handige overzicht maakt het echt makkelijker om de beste aankopen te doen deze Black Friday. Hierdoor kun je ook veel geld besparen bij het kopen van verschillende dingen.

De beste Black Friday deals van Amazon vind je natuurlijk hier.

Ook in 2024 hebben we weer fantastische deals voor Amazon. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

 • AirPods 3
 • AirPods Pro
 • Apple Watch 7
 • Call of Duty
 • Chromebook
 • Elektronica
 • FIFA 22
 • Fitbit
 • Fitbit Charge 3
 • Fitbit Charge 4
 • Fitbit Inspire 2
 • Fitbit Sense
 • Fitbit Versa 3
 • Gameconsoles
 • Games
 • GSM
 • iPad
 • iPad Air
 • iPhone SE
 • Kleding
 • MacBook
 • MacBook Air
 • MacBook Pro
 • PlayStation
 • PS4 Pro
 • PS5
 • PS5 controller
 • Schoonheid
 • Soundbar
 • Vrije tijd
 • Wonen
 • Xbox Series X
 • Xbox Series X controller

Black Friday AirPods 3 deals van Amazon

De beste deals voor AirPods 3 van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere AirPods 3 deals tijdens Black Friday.

Black Friday AirPods Pro deals van Amazon

De beste deals voor AirPods Pro van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere AirPods Pro deals tijdens Black Friday.

Black Friday Apple Watch 7 deals van Amazon

De beste deals voor Apple Watch 7 van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Apple Watch 7 deals tijdens Black Friday.

Black Friday Call of Duty deals van Amazon

De beste deals voor Call of Duty van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Call of Duty deals tijdens Black Friday.

Black Friday Chromebook deals van Amazon

De beste deals voor Chromebook van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Chromebook deals tijdens Black Friday.

Black Friday Elektronica deals van Amazon

De beste deals voor Elektronica van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Elektronica deals tijdens Black Friday.

Black Friday FIFA 22 deals van Amazon

De beste deals voor FIFA 22 van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere FIFA 22 deals tijdens Black Friday.

Black Friday Fitbit deals van Amazon

De beste deals voor Fitbit van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Fitbit deals tijdens Black Friday.

Black Friday Fitbit Charge 3 deals van Amazon

De beste deals voor Fitbit Charge 3 van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Fitbit Charge 3 deals tijdens Black Friday.

Black Friday Fitbit Charge 4 deals van Amazon

De beste deals voor Fitbit Charge 4 van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Fitbit Charge 4 deals tijdens Black Friday.

Black Friday Fitbit Inspire 2 deals van Amazon

De beste deals voor Fitbit Inspire 2 van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Fitbit Inspire 2 deals tijdens Black Friday.

Black Friday Fitbit Sense deals van Amazon

De beste deals voor Fitbit Sense van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Fitbit Sense deals tijdens Black Friday.

Black Friday Fitbit Versa 3 deals van Amazon

De beste deals voor Fitbit Versa 3 van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Fitbit Versa 3 deals tijdens Black Friday.

Black Friday Gameconsoles deals van Amazon

De beste deals voor Gameconsoles van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Gameconsoles deals tijdens Black Friday.

Black Friday Games deals van Amazon

De beste deals voor Games van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Games deals tijdens Black Friday.

Black Friday GSM deals van Amazon

De beste deals voor GSM van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere GSM deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPad deals van Amazon

De beste deals voor iPad van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere iPad deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPad Air deals van Amazon

De beste deals voor iPad Air van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere iPad Air deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPhone SE deals van Amazon

De beste deals voor iPhone SE van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere iPhone SE deals tijdens Black Friday.

Black Friday Kleding deals van Amazon

De beste deals voor Kleding van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Kleding deals tijdens Black Friday.

Black Friday MacBook deals van Amazon

De beste deals voor MacBook van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere MacBook deals tijdens Black Friday.

Black Friday MacBook Air deals van Amazon

De beste deals voor MacBook Air van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere MacBook Air deals tijdens Black Friday.

Black Friday MacBook Pro deals van Amazon

De beste deals voor MacBook Pro van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere MacBook Pro deals tijdens Black Friday.

Black Friday PlayStation deals van Amazon

De beste deals voor PlayStation van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere PlayStation deals tijdens Black Friday.

Black Friday PS4 Pro deals van Amazon

De beste deals voor PS4 Pro van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere PS4 Pro deals tijdens Black Friday.

Black Friday PS5 deals van Amazon

De beste deals voor PS5 van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere PS5 deals tijdens Black Friday.

Black Friday PS5 controller deals van Amazon

De beste deals voor PS5 controller van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere PS5 controller deals tijdens Black Friday.

Black Friday Schoonheid deals van Amazon

De beste deals voor Schoonheid van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Schoonheid deals tijdens Black Friday.

Black Friday Soundbar deals van Amazon

De beste deals voor Soundbar van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Soundbar deals tijdens Black Friday.

Black Friday Vrije tijd deals van Amazon

De beste deals voor Vrije tijd van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Vrije tijd deals tijdens Black Friday.

Black Friday Wonen deals van Amazon

De beste deals voor Wonen van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Wonen deals tijdens Black Friday.

Black Friday Xbox Series X deals van Amazon

De beste deals voor Xbox Series X van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Xbox Series X deals tijdens Black Friday.

Black Friday Xbox Series X controller deals van Amazon

De beste deals voor Xbox Series X controller van Amazon vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Amazon zijn? Kijk dan hier voor andere Xbox Series X controller deals tijdens Black Friday.