Black Friday Winkels 2020

Op 27 november begint het bij iedereen te kriebelen. Het is dan namelijk Black Friday en vele Black Friday winkels doen weer mee dit jaar. In 2020 zijn er nog veel meer Black Friday deelnemers bij gekomen dan vorig jaar.

Op zoek naar de beste deals en aanbiedingen tijdens Black Friday dit jaar? Hieronder hét overzicht van alle deelnemende webwinkels.

Black Friday elk jaar nog Populairder bij Winkels en Consument

Elk jaar stijgt namelijk de populariteit van deze koopjesdag en dus doet dat vele Black Friday winkels besluiten om ook hoge kortingen aan te bieden. Online Black Friday deelnemers zijn bijvoorbeeld bol.com of Wehkamp, maar ook fysieke Black Friday winkels zoals de Mediamarkt en Coolblue doen mee aan deze bijna leukste dag van het jaar. Black Friday is namelijk de dag om de beste producten te kopen tegen lage prijzen. Waar voorheen in de Black Friday winkels een dure televisie niet binnen jouw budget lag, kun je nu bij de desbetreffende Black Friday deelnemers wel die televisie aanschaffen. Ook scoor je de leukste sinterklaas cadeau’s en kerstcadeau’s voor soms wel tegen 50 procent korting. Als dat niet fijn shoppen is!

Black Friday winkels doen allemaal hun uiterste best om jou als klant te verleiden met de meest scherpe kortingen en de beste aanbiedingen. Houd dus goed de verschillende Black Friday deelnemers in de gaten om alle Black Friday deals met elkaar te vergelijken. Er wordt verwacht dat er weer extreme en bizarre kortingen zijn op de nieuwste elektronica, maar het is altijd wel een beetje afwachten. De kortingen verschillen per Black Friday winkels en webshops en per product. Je moet natuurlijk altijd zelf bepalen of je de gegeven korting ook echt hoog genoeg vindt om op dat moment te besluiten het product aan te schaffen. Er is wel een zekerheid dat er een heleboel producten tegen scherpe kortingen de deur uit gaan.

Wacht dus met kopen tot de Black Friday deelnemers hun producten in de aanbieding gooien. Ben je dus van plan om jouw slag te slaan met een Black Friday deal en heeft je een specifiek product in je vizier? Dan is het verstandig om in de dagen voor Black Friday alvast wat speurwerk in de Black Friday winkels te verrichten. Wat is de goedkoopste prijs van het product tot dan toe. Als het dan op Black Friday middernacht is dan kun je direct zien of dat ene product nog goedkoper te verkrijgen is en dat je geen kat in de zak koopt. Populaire producten zijn bijvoorbeeld speelgoed, kleding, Nike artikelen, Adidas artikelen, witgoed en heel veel elektronica.