Adidas Black Friday 2021

Tijdens Black Friday 2021 vind je hier de beste promoties van Adidas. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van Adidas!


Naar website: Adidas

Andere bezoekers zochten ook naar

Het is weer bijna tijd voor Black Friday en laten nou merken als Adidas rond deze tijd met veel acties en deals komen. Wie kent het merk niet, het Duitse sportmerk dat alle jaren een van de grote vissen op de sportmarkt is. Met winkels en accommodaties overal ter wereld is het een grootmacht. Naast al dit aanzien hebben ze natuurlijk ook een geweldig merk, met goede kwaliteit en aandacht voor design. Nu ben je misschien benieuwd of dat je bij het merk Adidas een mooie actie kunt verwachten? Hiervan gaan wij jou op de hoogte brengen.

Het sportmerk Adidas en wat het doet

Voor de mensen die het merk Adidas niet kennen; Het is een groot merk dat zich bezighoudt met sportkleding, sportuitrusting, sportartikel en casual wear. Daarnaast sponsort het merk vele evenementen die sport of beweging gerelateerd zijn. Je kunt je daarom voorstellen dat ze een hoop te bieden hebben. Bij Adidas kun je terecht voor een nieuw paar voetbalschoenen, een nieuwe tennisoutfit, backpack of een coole trui. Kortom, ze hebben een hoop. Winkels als Nike en PUMA hebben hier veel van weg.

Zoals we al zeiden sponsort Adidas een hoop. Ook het EK-voetbal en spelers en teams als: Lionel Messi, Mohamed Salah, Manchester United en Real Madrid. Niet alleen zijn ze actief in het voetbal, maar ook personages als Brandon Knight (Basketbal) en Beyonce (Zangeres) worden gesponsord.

Zoals we al zeiden hebben ze veel winkels overal ter wereld, ook in Nederland, maar ook zijn ze online actief en hebben ze hun eigen webshop. Adidas heeft een goed werkende onlinewinkel die het mogelijk maakt artikelen te bestellen in Nederland en die vervolgens te laten versturen. Vaak heb je je bestelling al binnen 4 (werk)dagen in huis.

 

Wat zijn de kortingen en acties die je kunt verwachten van Adidas?

We hebben het net al vastgesteld dat Adidas een wereldwijd groot merk is. Nu zijn we natuurlijk benieuwd of dat ze met Black Friday ook met goede deals gaan komen. Je kunt er haast wel vanuit gaan dat ze met iets gaan komen. De vraag is of ze het gehele assortiment in de afprijzing gooien of dat ze op bepaalde artikelen korting gaan geven. Dit is nog even de vraag. Wel kun je alvast even kijken op de webshop van Adidas om eventuele potentiële aankopen te spotten.

Wij van Black Friday Deals denken dat casual wear veel in de korting zal komen. Ook veel sportkleding zal waarschijnlijk in de sale komen. Dus ben je nog opzoek naar een leuke trui, shirt, of hardloop setje? Wacht dan nog heel even tot het Black Friday is. Die komt sneller dan je denkt. Waarschijnlijk zal de actie van Adidas eerder beginnen dan de precieze datum vrijdag 26 november. Om hier nu van op de hoogte te blijven en precies te willen weten wanneer de acties van start gaan, zodat jij er vroeg bij kunt zijn? Blijf ons dan volgen. Wij van Black Friday Deals houden jou op de hoogte van al het laatste nieuws rondom kortingen en acties bij Adidas en andere webshops. Ben je benieuwd naar wat deze andere merken allemaal te bieden hebben? Kijk dan even op onze Fashion pagina voor de laatste deals.

 

De beste Black Friday deals van Adidas vind je natuurlijk hier.

Ook in 2021 hebben we weer fantastische deals voor Adidas. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

  • Kleding

Black Friday Kleding deals van Adidas

De beste deals voor Kleding van Adidas vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Adidas zijn? Kijk dan hier voor andere Kleding deals tijdens Black Friday.