Krëfel Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 vind je hier de beste promoties van Krëfel. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van Krëfel!


Naar website: Krëfel

Jij wilt toch ook de beste deals ontvangen?

Schrijf je snel in en ontvang als eerste de deals van Krëfel.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers zochten ook naar

Krëfel Black Friday Deals

Black Friday bij Krëfel

Black Friday is begonnen in de Verenigde Staten. Thanksgiving is 1 van de grootste feestdagen in de VS, de meeste mensen krijgen deze dag en de dag erna (Black Friday) verlof van hun werkgever. Op Black Friday willen de meeste mensen beginnen met het inkopen voor bijvoorbeeld Kerstmis. Winkels en webshops spelen hier goed op in en brengen grotendeels van hun assortiment in de “sale”. Sinds enkele jaren beginnen webshops en fysieke winkels in België ook mee te doen waaronder dus ook Krëfel.

Doet Krëfel aan Black Friday?

Elk jaar verheugen wij ons op de shopping dag van het jaar. Op Black Friday koop je namelijk heel veel producten tegen scherpe prijzen en met hoge kortingen. Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine, vaatwasser, televisie of kookgerei? Bij Krëfel vind je tijdens Black Friday alles voor jouw huis. Soms zijn huishoudelijke apparaten toch nog wel prijzig. Dit probleem is gelukkig opgelost door op Black Friday al je producten te kopen bij Krëfel. Alles in het assortiment is dan namelijk veel goedkoper zodat het product van jouw dromen ineens wel betaalbaar is.

Aanbiedingen van Krëfel

Black Friday is dé ultieme kortingsdag van het jaar wanneer heel België zich en masse naar de winkelstraat begeeft. Overal is korting en je kunt alles kopen tegen zeer betaalbare prijzen. Ook bij Krëfel kun je unieke aanbiedingen vinden waarmee je het huis een stukje kunt oppimpen. Wat denk je van nieuwe kook- artikelen voor de keuken zoals een magnetron of een keukenmachine? Of misschien ben je wel toe aan een nieuwe moderne computer of laptop? Bij Krëfel kun je namelijk ook terecht voor alle laptops, tablet en elektro onderdelen. Zoals algemeen bekend, zijn er zeer veel aanbiedingen en kortingen tijdens Black Friday. Ook bij Krëfel zijn deze Black Friday aanbiedingen en kortingen niet te missen. Om een lang verhaal kort te maken, kun je kijken naar de producten die je altijd al wilde hebben of misschien cadeau wilt geven met de feestdagen die er in december aan komen. Zoek de beste aanbiedingen en wacht niet te lang met de aanschaf van het product van jouw dromen. Veel mensen met jou zijn op zoek naar de beste koopjes, en vaak geld de regel, op is echt op! Dus zorg ervoor dat je vooraan staat als Krëfel met de Black Friday deals begint.

Assortiment Krëfel 

Veel mensen vragen zich uiteraard af wat er allemaal in de korting gaat tijdens Black Friday en misschien wel tijdens deze hele week. Krëfel staat bekend om haar ongeëvenaarde prijs, service en kwaliteit over huishoudelektro en groot elektro. Dit begon allemaal in 1958. Onder andere door Krëfel ontstond er een grote doorbraak in de ontwikkeling van consumentenelektra. Tegenwoordig verkoopt Krëfel veel meer dan alleen huishoudelektro en daarom is het belangrijk om te weten waar het assortiment van Krëfel uit bestaat.

Krëfel begint in tegenstelling tot andere bedrijven al op 16 november met aanbiedingen op hun producten zetten. De aanbiedingen van Krëfel gelden van 16 november tot en met maar liefst 30 november en dit staat allemaal in teken van Black Friday. Op de webshop van Krëfel staat erg veel informatie over Black Friday. Krëfel geeft aan dat er Black Friday aanbiedingen komen voor elk budget, beschik je over een budget van 75 euro of beschik je over een budget van 750 euro? Allebei geen probleem, Krëfel heeft deals voor alles prijzen en voor alle categorieën zoals: Multimedia & Telefonie, TV & Audio, Klein Elektro, Groot Elektro en PC & Accesoires.

Folder Krëfel Black Friday

Uiteraard kan je alle deals van Krëfel op Black Friday op de website kijken, maar er komt van tevoren ook een fantastische Folder voor de Black Friday. Deze folder heet de Elektro Folder of wordt ook wel de speciale Krëfel Black Friday folder genoemd. In deze folder komt van tevoren alle aanbiedingen op Black Friday in gezet. Alle aanbiedingen worden prachtig gesorteerd op volgorde van Categorieen en uiteraard op de prijs van laag naar hoog of andersom. Voorgaande jaren was deze folder een groot succes en wij verwachten dat het in 2024 ook een groot succes gaat worden.

Wij verwachten dat Krëfel net zoals vorige jaren dit jaar ook kortingen gaat zetten op maar liefst 50% of meer op diverse artikelen binnen het assortiment. Er gaan naar verwachting hele mooie 2 weken aankomen dit jaar. Als je de folder wilt ontvangen moet je jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief op de webiste van Krëfel en/of je bekijkt vroegtijdig op de Black Friday pagina van Krëfel.

Bij Krëfel koop je alles online

Het fijne van Krëfel is dat je niet alleen in de fysieke winkel jouw favoriete item kunt kopen, maar je kunt ook vanuit huis je slag slaan in hun zeer uitgebreide webshop. Op deze manier kun je op je gemak door hun assortiment scrollen en hoef je niet de straat op waar het tijdens deze koopjesdagen zeer druk is in de winkels. Geniet dus van zeer hoge Black Friday kortingen bij Krëfel en koop dat ene item wat je altijd al wilde aanschaffen, maar dat tot op heden helaas buiten je budget lag.

De beste Black Friday deals van Krëfel vind je natuurlijk hier.

Ook in 2024 hebben we weer fantastische deals voor Krëfel. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

 • Airfryer
 • Airfryer XXL
 • Apple
 • Apple Watch 7
 • Drogers
 • Elektronica
 • GSM
 • iMac
 • iPad
 • iPad Air
 • Koelkasten
 • Magnetron
 • Schoonheid
 • Soundbar
 • Stofzuigers
 • Vaatwassers
 • Vriezers
 • Wasmachines
 • Witgoed
 • Wonen

Black Friday Airfryer deals van Krëfel

De beste deals voor Airfryer van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere Airfryer deals tijdens Black Friday.

Black Friday Airfryer XXL deals van Krëfel

De beste deals voor Airfryer XXL van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere Airfryer XXL deals tijdens Black Friday.

Black Friday Apple deals van Krëfel

De beste deals voor Apple van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere Apple deals tijdens Black Friday.

Black Friday Apple Watch 7 deals van Krëfel

De beste deals voor Apple Watch 7 van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere Apple Watch 7 deals tijdens Black Friday.

Black Friday Drogers deals van Krëfel

De beste deals voor Drogers van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere Drogers deals tijdens Black Friday.

Black Friday Elektronica deals van Krëfel

De beste deals voor Elektronica van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere Elektronica deals tijdens Black Friday.

Black Friday GSM deals van Krëfel

De beste deals voor GSM van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere GSM deals tijdens Black Friday.

Black Friday iMac deals van Krëfel

De beste deals voor iMac van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere iMac deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPad deals van Krëfel

De beste deals voor iPad van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere iPad deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPad Air deals van Krëfel

De beste deals voor iPad Air van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere iPad Air deals tijdens Black Friday.

Black Friday Koelkasten deals van Krëfel

De beste deals voor Koelkasten van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere Koelkasten deals tijdens Black Friday.

Black Friday Magnetron deals van Krëfel

De beste deals voor Magnetron van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere Magnetron deals tijdens Black Friday.

Black Friday Schoonheid deals van Krëfel

De beste deals voor Schoonheid van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere Schoonheid deals tijdens Black Friday.

Black Friday Soundbar deals van Krëfel

De beste deals voor Soundbar van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere Soundbar deals tijdens Black Friday.

Black Friday Stofzuigers deals van Krëfel

De beste deals voor Stofzuigers van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere Stofzuigers deals tijdens Black Friday.

Black Friday Vaatwassers deals van Krëfel

De beste deals voor Vaatwassers van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere Vaatwassers deals tijdens Black Friday.

Black Friday Vriezers deals van Krëfel

De beste deals voor Vriezers van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere Vriezers deals tijdens Black Friday.

Black Friday Wasmachines deals van Krëfel

De beste deals voor Wasmachines van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere Wasmachines deals tijdens Black Friday.

Black Friday Witgoed deals van Krëfel

De beste deals voor Witgoed van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere Witgoed deals tijdens Black Friday.

Black Friday Wonen deals van Krëfel

De beste deals voor Wonen van Krëfel vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Krëfel zijn? Kijk dan hier voor andere Wonen deals tijdens Black Friday.