Vanden Borre Black Friday 2021

Tijdens Black Friday 2021 vind je hier de beste promoties van Vanden Borre. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van Vanden Borre!


Naar website: Vanden Borre

Jij wilt toch ook de beste deals ontvangen?

Schrijf je snel in en ontvang als eerste de deals van Vanden Borre.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers zochten ook naar

Vanden Borre Black Friday

Bijna iedereen kijkt er elk jaar weer naar uit. Black Friday is namelijk de dag van het jaar waarin je jouw favoriete aankoop met hoge kortingen kunt scoren. Wie wilt dat nu niet? Soms beginnen bedrijven al een paar dagen eerder en vaak kun je nog tot de maandag na het weekend van scherpe deals blijven profiteren. 26 november is het weer zover. De dag waarop je jouw verlanglijstje af kan vinken doordat er enorme kortingen zijn op jouw favoriete producten. Niet alleen op Black Friday zelf maar veel bedrijven kiezen er zelfs al voor om de hele week acties op producten te houden tot en met maandag 29 november. Maandag 29 november staat overigens ook bekend als Cyber Monday. Gelukkig doet Vanden Borre ook al enkele jaren mee met Black Friday. Heb je de voorgaande jaren de aanbiedingen van Vanden Borre tijdens Black Friday gemist? Wees niet getreurd want hoogstwaarschijnlijk zullen er dit jaar ook veel aanbiedingen komen van hetzelfde kaliber.

Black Friday

Black Friday is begonnen in de Verenigde Staten. De dag na Thanksgiving zijn de meeste mensen in de Verenigde Staten vrij. Op deze dag willen mensen graag beginnen met winkelen voor de feestdagen die de komende maanden eraan stromen. Met deze toestroom van potentiële klanten bieden winkels en bedrijven aanzienlijke kortingen en gaan sommige winkels zelfs al open om 3 uur s’ nachts en vrijwel altijd zijn er zelfs rond dat tijdstip grote rijen. Sinds enkele jaren beginnen webshops en fysieke winkels in België ook mee te doen waaronder dus ook Vanden Borre.

Assortiment Vanden Borre

Ook bij Vanden Borre slaag je tijdens Black Friday geheid voor alles op het gebied van elektronica. Denk aan koelkasten, televisies, magnetrons en nog veel meer elektronische apparatuur en gadgets. Vanden Borre is een (web)winkel gericht op de verkoop van elektronica. Je kunt zowel in de online webshop als in de fysieke winkel een uitgebreid assortiment aan producten vinden die je nodig zou kunnen hebben in huis. Vanden Borre beschikt bijvoorbeeld over stofzuigers van bekende merken zoals Miele, Siemens en Whirlpool. Verder kun je ook heel veel keuken benodigdheden vinden bij dit grote elektro-concern. Er zijn allerlei soorten keukenapparaten zoals mixers, keukenmachines, ovens, magnetrons en nog veel meer. Een gedeelte van deze producten scoor je in de uitverkoop tijdens dé kortingsdag van het jaar Black Friday! Deze dag is steeds meer populairder geworden in België. Waar drie jaar geleden alleen nog de grote concerns meededen aan dit fenomeen doen nu ook de lokale spelers mee. Vanden Borre hecht enorm veel waarde aan klantgerichtheid en service en bij elke actie die ondernomen wordt, staat de klant voorop. Vanden Borre hecht ook veel waarde aan innoverend zijn. Bij Vanden Borre kan je terecht voor de laatste innovaties op gebied van elektronica, multimedia, TV/audio en nog veel meer. Ontdek het ruime assortiment van Vanden Borre tijdens Black Friday, dat elke dag maar blijft groeien en steeds uitgebreider wordt.

Wat kan je verwachten van Vanden Borre op 26 november?

Vanden Borre is een toonaangevend bedrijf op de Belgische markt in de verkoop van audio, tv’s, multimedia en huishoudelektro. Vanden Borre maakt deel uit van de groep Fnac Darty, een van de grootste distributeurs van huishoudelektro, culturele en technische producten in Europa. Wat kan je verwachten van Vanden Borre op deze dag? Vanden Borre kan grote aanbiedingen op hun diverse artikelen binnenin hun brede assortiment zetten. Wij verwachten dat er sommige artikelen op de webshop van Vanden Borre maar liefst een 50% korting kunnen krijgen. Ook verwachten wij grote kortingen op de meest populaire producten van Vanden Borre. Vanden Borre kijkt naar de huidige trends en ontwikkelingen en baseren daarop welke producten korting moeten krijgen en uiteraard hoe hoge kortingspercentage dit moet zijn. Een paar voorbeelden van populaire producten in België zijn iPhones, stofzuigers & Airfryers. Vanden Borre gaat hier zeker gebruik van maken en zullen deze producten een korting geven dat kan oplopen tot en met maar liefst 70%. Uiteraard zullen andere producten ook in de aanbieding komen tijdens Black Friday 2021. Van JBL speakertjes tot een opblaas jacuzzi.

Servicegerichtheid van Vanden Borre

De webwinkel is zeer handig voor al je behoeften op het gebied van multimedia en moderne technologie. Samen met de klantgerichtheid en vriendelijke service zorgt dit voor de ultieme combinatie voor de tevredenheid van de klant. Bij vanden Borre kun je op 26 november terecht voor de allerbeste en meest scherpe deals. De Vanden Borre Black Friday deals zijn zeer de moeite waard en die wil je echt niet mislopen. Zet daarom alvast in je agenda met stip de datum van Black Friday zodat je de mooie kortingen van Vanden Borre tijdens Black Friday niet misloopt!

De beste Black Friday deals Vanden Borre

In 2021 verwachten wij dus fantastische Black Friday deals voor Vanden Borre zoals wij hierboven hebben beschreven. Er zijn verschillende categorieën waarvan wij denken dat deze uitgelicht moeten worden tijdens de Black Friday week en waar dus naar verwachting hoge kortingen zullen komen op de Vanden Borre webshop en winkel. Houd de categorieën Elektronica, Apple, Games, GSM, Witgoed en Wonen goed in de gaten!

De beste Black Friday deals van Vanden Borre vind je natuurlijk hier.

Ook in 2021 hebben we weer fantastische deals voor Vanden Borre. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

  • Airfryer
  • Apple
  • Audio
  • Elektronica
  • Games
  • GSM
  • Stofzuigers
  • Televisie

Black Friday Airfryer deals van Vanden Borre

De beste deals voor Airfryer van Vanden Borre vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Vanden Borre zijn? Kijk dan hier voor andere Airfryer deals tijdens Black Friday.

Black Friday Apple deals van Vanden Borre

De beste deals voor Apple van Vanden Borre vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Vanden Borre zijn? Kijk dan hier voor andere Apple deals tijdens Black Friday.

Black Friday Audio deals van Vanden Borre

De beste deals voor Audio van Vanden Borre vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Vanden Borre zijn? Kijk dan hier voor andere Audio deals tijdens Black Friday.

Black Friday Elektronica deals van Vanden Borre

De beste deals voor Elektronica van Vanden Borre vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Vanden Borre zijn? Kijk dan hier voor andere Elektronica deals tijdens Black Friday.

Black Friday Games deals van Vanden Borre

De beste deals voor Games van Vanden Borre vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Vanden Borre zijn? Kijk dan hier voor andere Games deals tijdens Black Friday.

Black Friday GSM deals van Vanden Borre

De beste deals voor GSM van Vanden Borre vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Vanden Borre zijn? Kijk dan hier voor andere GSM deals tijdens Black Friday.

Black Friday Stofzuigers deals van Vanden Borre

De beste deals voor Stofzuigers van Vanden Borre vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Vanden Borre zijn? Kijk dan hier voor andere Stofzuigers deals tijdens Black Friday.

Black Friday Televisie deals van Vanden Borre

De beste deals voor Televisie van Vanden Borre vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Vanden Borre zijn? Kijk dan hier voor andere Televisie deals tijdens Black Friday.