Vanden Borre Black Friday 2020

Tijdens Black Friday 2020 vind je hier de beste promoties van Vanden Borre. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van Vanden Borre!


Naar website: Vanden Borre

Doet Vanden Borre aan Black Friday?

Bijna iedereen kijkt er elk jaar weer naar uit. Black Friday is namelijk de dag van het jaar waarin je jouw favoriete aankoop met hoge kortingen kunt scoren. Wie wilt dat nu niet? Soms beginnen bedrijven al een paar dagen eerder en vaak kun je nog tot de maandag na het weekend van scherpe deals blijven profiteren.

Assortiment Vander Borre tijdens Black Friday

Ook bij Vanden Borre slaag je tijdens Black Friday geheid voor alles op het gebied van elektronica. Denk aan koelkasten, televisies, magnetrons en nog veel meer elektronische apparatuur en gadgets. Vanden Borre is een (web)winkel gericht op de verkoop van elektronica. Je kunt zowel in de online webshop als in de fysieke winkel een uitgebreid assortiment aan producten vinden die je nodig zou kunnen hebben in huis. Vanden Borre beschikt bijvoorbeeld over stofzuigers van bekende merken zoals Miele, Siemens en Whirlpool. Verder kun je ook heel veel keuken benodigdheden vinden bij dit grote elektro-concern. Er zijn allerlei soorten keukenapparaten zoals mixers, keukenmachines, ovens, magnetrons en nog veel meer. Een gedeelte van deze producten scoor je in de uitverkoop tijdens dé kortingsdag van het jaar Black Friday! Deze dag is steeds meer populairder geworden in België. Waar drie jaar geleden alleen nog de grote concerns meededen aan dit fenomeen doen nu ook de lokale spelers mee. Vanden Borre hecht enorm veel waarde aan klantgerichtheid en service en bij elke actie die ondernomen wordt, staat de klant voorop. Vanden Borre hecht ook veel waarde aan innoverend zijn. Bij Vanden Borre kan je terecht voor de laatste innovaties op gebied van elektronica, multimedia, TV/audio en nog veel meer. Ontdek het ruime assortiment van Vanden Borre tijdens Black Friday, dat elke dag maar blijft groeien en steeds uitgebreider wordt.

Servicegerichtheid van Vander Borre

De webwinkel is zeer handig voor al je behoeften op het gebied van multimedia en moderne technologie. Samen met de klantgerichtheid en vriendelijke service zorgt dit voor de ultieme combinatie voor de tevredenheid van de klant. Bij vanden Borre kun je op 27 november terecht voor de allerbeste en meest scherpe deals. De Vanden Borre Black Friday deals zijn zeer de moeite waard en die wil je echt niet mislopen. Zet daarom alvast in je agenda met stip de datum van Black Friday zodat je de mooie kortingen van Vanden Borre tijdens Black Friday niet misloopt!