Black Friday AirPods Deals 2024

AirPods Black Friday Deals

Winkels in de Black Friday categorie AirPods

AirPods Black Friday Deals 2024

Weet je, heb je net de trein gepakt en wil je gaan zitten en de oortjes uit je zak halen, ze zitten helemaal in de knoop. Dit overkomt iedereen wel eens, maar Apple heeft een antwoord. Apple heeft onlangs AirPods uitgebracht. Dit zijn draadloze oortjes die op de iPhone kunnen worden aangesloten op de smartphone! Het is heel gemakkelijk en je hoeft nooit meer in de problemen te komen. Apple heeft met succes de gunst van het publiek gewonnen. Overal op straat lopen mensen met AirPods. Veel influencers op Instagram en Twitter vinden het ook een topproduct. Zelfs bekende sporters blijken ermee in verband te staan. Trouwens, niet alleen in Nederland is het een hype, ook de AirPods van Apple zijn wereldwijd succesvol! Tot nu toe heeft het in veel landen succes geboekt. Denk aan de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Japan, etc. Veel mensen denken dat AirPods meer zijn dan alleen een draadloze koptelefoon, daarom vinden ze ze mooi als klein accessoire. De exposities die ze willen zien.

De prijzen van AirPods tijdens Black Friday

De AirPods zijn ook wel een stuk prijziger dan de normale prijs van draadloze oortjes van andere merken of normale oortjes maar met de kortingen van Blackfriday deals op AirPods zal dat prijsverschil een stuk meer meevallen en kunt u profiteren van scherpe korting op deze fijne oortjes.

Hoe werken de Apple AirPods?

Om naar muziek te luisteren of te bellen wil je natuurlijk lang een koptelefoon dragen. Een enkele lading kan 5 uur luistertijd en 3 uur gesprekstijd opleveren. Met de draadloze oplaadbox laad je AirPods meerdere keren op voor meer dan 24 uur batterijduur. Opladen gaat erg snel. 15 minuten is geschikt voor 3 uur luistertijd en 4 of 2 uur gesprekstijd. Je verbind je box eenvoudig met de Bluetooth van je mobiele telefoon en blijft altijd opgeslagen en verbonden met de box van de AirPods. Niet alleen zal de prijs van AirPods erg gunstig zijn, ook zullen Apple producten tijdelijk hoge kortingen krijgen.

Je hebt verschillende edities van de Apple AirPods. Je hebt de ‘normale’ uitgave, dit is eerste variant van deze draadloze headphones. Met de jaren zijn er nieuwe edities bijgekomen, namelijk de AirPods 2 en de AirPods Pro. Beiden bieden een iets betere ervaring met hetzelfde gemak van draadloos geluid kunnen luisteren. Tijdens Black Friday haal je Apple AirPods 2 en Apple AirPods Pro nog voordeliger!

Verwachtingen AirPods tijdens Black Friday 2024

Als we de trend van de afgelopen jaren volgen zullen er dit jaar ook weer veel deals voor de AirPods online komen. Aangezien er tegenwoordig al nieuwere varianten van de AirPods beschikbaar zijn, zullen de oudere AirPods met veel korting te verkrijgen zijn bij jouw favoriete winkel. Vooral bij Amac, Amazon en mediamarkt vind je regelmatig aanbiedingen. Wanneer jij dus nieuwe AirPods wil kopen is het verstandig te wachten tot Black Friday 2024. Dan bespaar je al zo tientallen euro’s.