Black Weekend

Deals Winkels

Er wordt steeds vaker gepraat over een Black Weekend in plaats van Black Friday. Dit stijgt elk jaar in populariteit en steeds meer winkels doen er aan mee. Maar wat houdt dat precies in? Dat lees je hier. De beste Black Weekend deals vind je bij ons. Bekijk hier het gehele overzicht met alle deals.

Wat is Black Weekend?

Black Weekend is het weekend na Black Friday. Dit jaar is dit dus zaterdag 26 en zondag 27 november. Tijdens Black Weekend kan je veel hoge kortingen verwachten. Veel winkels doen mee met de zogenaamde Black Weekend. Grote winkels zoals Amazon, VandenBorre en Krëfel hebben deals tijdens Black Weekend. Tijdens deze dagen krijg je bij die winkels, en nog veel meer winkels, extra aanbiedingen. Hierdoor betaal je nooit meer teveel.

black weekend

Waarom Black Weekend?

Je denkt misschien waarom Black Weekend als de dag ervoor al Black Friday is geweest. Het weekend brengt veel voordelen met zich mee. Het zorgt er namelijk voor dat jij langer gebruik kunt maken van de kortingen. Wanneer dit niet het geval zou zijn, had je alle aankopen op vrijdag moeten doen. En wat nou als je vrijdag druk bent? Dan had je pech. Met Black Weekend is dit niet het geval. Ook wordt door de introductie van Black Weekend de drukte verspreid. Dit zorgt ervoor dat niet meer iedereen tegelijk op vrijdag naar de winkels gaat, dat voorkomt veel chaos voor de consument en het winkelpersoneel.

Black Saturday

Black Saturday is de dag na Black Friday. Op deze dag kan je veel producten in de aanbieding kopen. Dit jaar valt het op 26 november.

Black Sunday

Black Sunday is de zondag na Black Friday en de dag na Black Saturday. Dit jaar valt het op 27 november. Ook op deze dag zijn er mooie kortingen beschikbaar op veel populaire producten. Black Saturday en Black Sunday maken samen het Black Weekend.

Welke winkels doen mee met Black Weekend?

Elk jaar doen er meer winkels mee aan Black Weekend, ze kunnen veel producten verkopen tijdens deze dagen. Al deze deals vind je bij ons. Klik hier voor een overzicht van alle geldige deals. Om erachter te komen of jouw favoriete winkel deelneemt kan je kijken in het winkel overzicht. Zo kom je er binnen een minuut achter of die winkel mee doet.


Deals Winkels