Cyber Monday België: Alle informatie

Deals Winkels

Cyber Monday is dé dag in het jaar die volledig in het teken staat van online shoppen. Je vindt er mooie solden op jouw favoriete producten waardoor je veel geld bespaart. Voor veel mensen is het nog onduidelijkheid wat Cyber Monday precies inhoudt. Als je niet weet wanneer het is en waar je de deals kunt vinden kan je ook niet profiteren. Daarom hebben we voor jou de belangrijkste informatie over Cyber Monday voor je verzameld en op een rijtje gezet. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan!

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is de maandag na Thanksgiving. Thanksgiving is een feestdag in de Verenigde Staten, vandaar dat Cyber Monday uit Amerika is overgekomen naar België. Het is de grootste online shopping dag. Precies, online wordt er nog meer verkocht dan op Black Friday. Elke grote online winkel biedt de hoogste kortingen op alle mogelijke soorten producten. Cyber Monday aanbiedingen lopen heel de dag op maandag. Echter bieden veel winkels ook kortingen aan in de dagen voorafgaand aan en volgend op Cyber Maandag. Dit wordt ook wel de Cyber Week sale genoemd.

Een goed voorbeeld van een winkel die aan de zogenoemde Cyber Week doet is Amazon. De voorgaande jaren begonnen zij met hun solden al een week van te voren.. Dit laat wel zien dat de meeste bedrijven en winkels er echt de tijd voor uittrekken om zoveel mogelijk mensen te lokken met de beste aanbiedingen. Bij ons op de site ben je aan het juiste adres voor alle Cyber Monday. Wij verzamelen al deze deals in een handig overzicht zodat jij niets misloopt.

Alle informatie over Cyber Monday

Het doel van Cyber Monday

Nu je weet wat Cyber Monday is, is het van belang om even stil te staan bij het doel van deze dag. Cyber Maandag is voornamelijk bedoeld om mensen aan te moedigen om hun kerstcadeaus online te kopen. Ze zagen namelijk dat de dag na Thanksgiving een steeds populairder dag werd waarop mensen massaal naar de winkel gingen. Cyber Monday is dus in het leven geroepen om de drukte in de winkels te verplaatsen naar online aankopen. In de afgelopen tien jaar is Cyber Monday uitgegroeid tot de grootste online shopping dag van de wereld. Het is met name populair in de VS, al zien we dat er ook steeds meer mensen in Europa gaan shoppen op Cyber Monday. Voor de mensen is het een uitstekende dag om kerstinkopen te doen of om leuke dingen voor zichzelf te kopen, al helemaal als je op zoek bent naar de beste koopjes. Het is in het bijzonder een goede dag om gadgets en elektronica te kopen. hier komt in feite dan ook de naam ‘Cyber Monday’ vandaan.

Welke winkels doen mee met Cyber Monday?

Tegenwoordig doen bijna alle winkels mee met Cyber Monday. Van kledingwinkels tot aan elektronica ketens, bijna alle winkels zijn van de partij. Dit maakt het mogelijk om veel aankopen te doen. belangrijk is wel om te vermelden dat er tijdens Cyber Monday meer gespecialiseerde winkels meedoen dan bijvoorbeeld met Black Friday. Cyber Monday blijft toch technologie gericht terwijl Black Friday wat algemener is.

Overzicht van alle Cyber Monday aanbiedingen

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien ben je bij ons aan het juiste adres voor een volledig overzicht van alle mogelijke soorten aanbiedingen tijdens Black Friday. Deze overzichten maken het een stuk handiger om te zien waar je kunt gaan shoppen. Zo kan je bijvoorbeeld een kijkje nemen bij het overzicht met de winkels die meedoen aan de sale. Het is uiteraard ook mogelijk om te kijken bij de losse acties onder de categorie pagina’s. Je kunt onze site zien als een soort verzamelplatform voor alle Cyber Monday acties en aanbiedingen.

Op onze site hebben we een overzicht van alle verschillende deals. Als dit te onoverzichtelijk is kan je natuurlijk ook naar het overzicht per productcategorie. Tot slot is er ook de mogelijkheid om de solden per winkel te bekijken. Dan zie je binnen één minuut welke deals jouw favoriete winkel allemaal heeft tijdens Cyber Monday.

Hoe heet de maandag na Black Friday?

De maandag na Black Friday heet Cyber Monday. Dit is een soort Black Friday dag maar dan volledig gefocust op online shoppen. Je vindt er kortingen tot wel 75% op al jouw favoriete elektronica, kleding en nog veel meer. Bekijk snel alle solden en profiteer van de beste deals.


Deals Winkels