About You Black Friday 2023

Tijdens Black Friday 2023 vind je hier de beste promoties van About You. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van About You!


Naar website: About You

Jij wilt toch ook de beste deals ontvangen?

Schrijf je snel in en ontvang als eerste de deals van About You.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers zochten ook naar

About You Black Friday Deals

Black Friday komt steeds dichterbij, en komt het even goed uit dat dan heel veel winkels met aanbiedingen komen, zo ook misschien ABOUT YOU wel. Waarschijnlijk kun je van ABOUT YOU wel bepaalde acties en deals gaan verwachten. Nu is het natuurlijk alleen nog de vraag welke acties? Wil je erachter komen wat die deals voor jou kunnen betekenen? Dan zou ik dit korte stukje even tot je nemen.

Wat is ABOUT YOU?

ABOUT YOU is een webshop waarop vele merken en verschillende soorten kleding worden verkocht. Ze richten zich dan ook vrijwel op het gehele fashiongebied. Hun assortiment is vrij ruim en bied voor vrijwel iedereen wat. Zie bieden kleding aan van merken als: TOMMY HILFIGER, Lyle & Scott, Levi’s, Nike en nog veel meer. Ze hebben nogal wat keuze dus. Je kunt ABOUT YOU vergelijken met een site als Zalando, die net als hun veel kleding aanbieden van verschillende merken en ook veel werken met acties waar je als klant blij van wordt. De service is uitstekend en ook het verzendingsbeleid loopt soepel. Vaak heb je je pakketje met kleding al binnen 4 werkdagen en staan ze altijd klaar om jou te helpen.

ABOUT YOU heeft ook zijn eigen kleding, maar dit aanbod is nog vrij gering. Het is staat daarom ook meer bekend om het grote aanbod van verschillende merken wat ze hebben. Naast al die bekende merken die we net al even noemde, hebben ze ook wat minder bekende merken die ze aanbieden. Deze merken kunnen misschien precies jouw stijl zijn en zijn ook vaak nog erg stylish. Dat maakt het dus zo’n veelzijdige webshop, met minder bekende merken als: PARI, SELECTED HOMME EN Urban Classics, die het ontdekken zeker waard zijn.

Ook heeft ABOUT YOU een handige app die je gewoon op je telefoon kunt downloaden. Dit maakt het shoppen nog makkelijker.

Mogelijke ABOUT YOU acties die gaan komen met Black Friday

Zoals we al zeiden heeft ABOUT YOU vaak een actie of een korting, nu denken wij dat er ook wel een zit aan te komen met Black Friday. Natuurlijk weten we niet precies wat het gaat inhouden, maar houdt er rekening mee dat de actie voor een bepaalde tijd zal gelden en dat ook verschillende producten onder die actie zullen vallen.

Omdat ABOUT YOU geen eigen grote merklijn heeft zullen ze veel producten van andere merken in de korting doen. Ze zijn daarom wel gebonden aan al die merken en hun prijzen. Alsnog kun je ervan uitgaan dat je met Black Friday genoeg goede deals gaat tegenkomen op de webshop van ABOUT YOU.

We raden je dus aan om nog even te wachten met het kopen van een hele berg aan kleding, want over een tijdje kun je op ABOUT YOU namelijk genoeg leuke spullen kopen. Als je nu precies wilt weten wanneer die deals ingaan en wat ze precies inhouden, blijf ons van Black Friday Deals dan volgen zodat wij jou op de hoogte kunnen houden van het laatste nieuws hierover.

De beste Black Friday deals van About You vind je natuurlijk hier.

Ook in 2023 hebben we weer fantastische deals voor About You. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

  • Jassen
  • Kleding
  • Winterjassen

Black Friday Jassen deals van About You

De beste deals voor Jassen van About You vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van About You zijn? Kijk dan hier voor andere Jassen deals tijdens Black Friday.

Black Friday Kleding deals van About You

De beste deals voor Kleding van About You vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van About You zijn? Kijk dan hier voor andere Kleding deals tijdens Black Friday.

Black Friday Winterjassen deals van About You

De beste deals voor Winterjassen van About You vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van About You zijn? Kijk dan hier voor andere Winterjassen deals tijdens Black Friday.