Blokker Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 vind je hier de beste promoties van Blokker. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van Blokker!


Naar website: Blokker

Jij wilt toch ook de beste deals ontvangen?

Schrijf je snel in en ontvang als eerste de deals van Blokker.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers zochten ook naar

Blokker Black Friday Deals

Blokker de winkel voor alle spullen die je maar kunt bedenken. Hoe leuk is het als je op alles een leuke actie zou hebben? Met Black Friday zouden we daar zomaar eens mee te maken kunnen gaan krijgen. Dat is natuurlijk geweldig nieuws. Wil je nu meer te weten komen over Black Friday acties bij de Blokker? Blijf dan even lekker hangen en kom erachter.

Blokker heeft het in huis

De winkel Blokker die vorig jaar is overgenomen, en een herstart heeft doorgaan, is weer helemaal thuis op de markt van spulletjes voor in je huis. De grote winkelketen die vele winkels in België en Nederland bezit maakt wonen voor jou leuker en goedkoper. Zo kun je bij de Blokker van alles kopen, van krultangen tot servies, alles is er te vinden bij deze mooie winkel. Zoals we net al even kort noemde heeft de Blokker een nieuwe eigenaar, maar het bedrijf zelf bestaat al sinds 1896. Best al lang dus. Deze winkel is ook kenmerkend voor de winkels in de winkelcentrums en koopgoten, waar bijna altijd wel een Blokker te vinden is. Daarnaast beschikt de Blokker ook over een prima online winkel waarin ze alles aanbieden. Hierin kun je alles bestellen en wordt het bij jou aan huis afgeleverd. Je kunt de Blokker een beetje vergelijken met een CoolBlue, LeenBakker en een ColliShop. Deze winkels zijn ook afgestemd op wonen of huishoudelijke spullen. Bij de Blokker kun je van beide wat vinden, maar wel van goede kwaliteit en met uitstekende service. De Blokker biedt ook gewoon vele goede en bekende merken aan uit hun assortiment.

Het leuke van de Blokker is zijn grote en variërende aanbod. Zo zit er bijna altijd wel wat tussen voor jou. Dus of je nu op zoek bent naar serviesset of een nieuwe tuinstoel, ze hebben het allemaal bij de Blokker. Daarbij is het natuurlijk wel leuk als er een bepaalde actie aan vastzit, Black Friday bijvoorbeeld…

De Black Friday dagen bij de Blokker

De Blokker heeft vaak scherpe afprijzingen of deals. Nu zijn we natuurlijk benieuwd naar wat er komen gaat tijdens Black Friday, aangezien Blokker toch al veel met acties werkt en een hoop rondom feestdagen doet. Dit maakt het een uitstekende winkel voor Black Friday kortingen en deals.

We weten vrijwel zeker dat Blokker met een kortingen gaat komen, maar weten we niet precies hoe of wat. Als we naar voorgaande jaren kijken, deed Blokker veel aan kortingen op verschillende producten, alleen niet het gehele assortiment. Ga er dus vanuit dat op sommige artikelen korting zal zijn, maar dit is natuurlijk nog steeds super voordelig.

Om deze reden raden we je dus aan om een aankoop nog even uit te stellen zodat je zometeen veel goedkoper uit bent. Dus nog op zoek naar nieuwe huishoudelijke- of woonproducten? Houd ons van Black Friday Deals dan in de gaten voor het laatste nieuws over de Blokker en nog vele andere merken. Niet alleen woon of huishoudelijk gerelateerd, maar ook andere merken als Nike, Amazon en IKEA. Wij van Black Friday Deals zullen jou hiervan op de hoogte houden. Schrijf je dus in  voor onze nieuwsbrieven hierover.

 

De beste Black Friday deals van Blokker vind je natuurlijk hier.

Ook in 2024 hebben we weer fantastische deals voor Blokker. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

 • Airfryer
 • Airfryer XXL
 • Dekbed
 • Elektronica
 • Fiets
 • Keukenmachine
 • Koffiemachine
 • Magnetron
 • Senseo
 • Stofzuigers
 • Wonen

Black Friday Airfryer deals van Blokker

De beste deals voor Airfryer van Blokker vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Blokker zijn? Kijk dan hier voor andere Airfryer deals tijdens Black Friday.

Black Friday Airfryer XXL deals van Blokker

De beste deals voor Airfryer XXL van Blokker vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Blokker zijn? Kijk dan hier voor andere Airfryer XXL deals tijdens Black Friday.

Black Friday Dekbed deals van Blokker

De beste deals voor Dekbed van Blokker vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Blokker zijn? Kijk dan hier voor andere Dekbed deals tijdens Black Friday.

Black Friday Elektronica deals van Blokker

De beste deals voor Elektronica van Blokker vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Blokker zijn? Kijk dan hier voor andere Elektronica deals tijdens Black Friday.

Black Friday Fiets deals van Blokker

De beste deals voor Fiets van Blokker vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Blokker zijn? Kijk dan hier voor andere Fiets deals tijdens Black Friday.

Black Friday Keukenmachine deals van Blokker

De beste deals voor Keukenmachine van Blokker vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Blokker zijn? Kijk dan hier voor andere Keukenmachine deals tijdens Black Friday.

Black Friday Koffiemachine deals van Blokker

De beste deals voor Koffiemachine van Blokker vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Blokker zijn? Kijk dan hier voor andere Koffiemachine deals tijdens Black Friday.

Black Friday Magnetron deals van Blokker

De beste deals voor Magnetron van Blokker vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Blokker zijn? Kijk dan hier voor andere Magnetron deals tijdens Black Friday.

Black Friday Senseo deals van Blokker

De beste deals voor Senseo van Blokker vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Blokker zijn? Kijk dan hier voor andere Senseo deals tijdens Black Friday.

Black Friday Stofzuigers deals van Blokker

De beste deals voor Stofzuigers van Blokker vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Blokker zijn? Kijk dan hier voor andere Stofzuigers deals tijdens Black Friday.

Black Friday Wonen deals van Blokker

De beste deals voor Wonen van Blokker vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Blokker zijn? Kijk dan hier voor andere Wonen deals tijdens Black Friday.