Microsoft Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 vind je hier de beste promoties van Microsoft. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van Microsoft!


Naar website: Microsoft

Jij wilt toch ook de beste deals ontvangen?

Schrijf je snel in en ontvang als eerste de deals van Microsoft.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers zochten ook naar

Microsoft Black Friday Deals

Wie kent dit bedrijf niet, een van de grootste ter wereld met een van rijkste eigenaren ter wereld. We hebben natuurlijk over het Microsoft van Bill Gates en Allen Paul natuurlijk. Bij dit bedrijf kun je natuurlijk vele verschillende hardware en software vinden. Met Black Friday zou dat allemaal weleens wat voordeliger kunnen uitvallen. Wil je hier nu meer over weten? Scrol dan op je gemak verder en dan brengen we jou op de hoogte.

Het grootste softwarebedrijf ter wereld

Microsoft is natuurlijk de grootste als het aankomt op software. Bijna op alle computers en laptops zit wel software van Microsoft. Het is in 1975 opgericht en was een van de eerste die begon met het toepassen en gebruiken van het internet. Inmiddels kun je dus in bijna alle apparaten wel iets van Microsoft zijn software terugvinden en hebben ze vele dingen toegevoegd. Zo zijn de programma’s Word Online, Excel, Microsoft Teams en OneNote allemaal toegevoegd aan het arsenaal van Microsoft. Deze programma’s kun je dan ook vaak downloaden voor op je computer of telefoon en vaak staan ze er ook al op. Voor bepaalde functies moet/kun je ook een pakket aanschaffen bij Microsoft. Dit kan via Elektronicawinkels als Media Markt en Krëfel doen, maar ook gewoon via de website van Microsoft zelf. Zo’n pakket maakt het mogelijk om van de vele dienste gebruik te kunnen maken die dit bedrijf aanbiedt, Windows 10 is daar misschien wel een bekend voorbeeld van. Ook kunnen er beveiligingen worden aangeschaft en hardware zoals monitoren en laptops.

Wat misschien ook wel fijn is om te weten, is dat Xbox ook van Microsoft is. Dus mocht je nu van Games houden, dan kun je ook terecht bij Microsoft en specifieker Xbox.

Mocht je nu iets bestellen bij Microsoft, dan is het afhankelijk van wat je hebt besteld hoe snel je het hebt geleverd. Wordt er nu echt iets bij jou aan huis bezorgd dan kun je er vaak wel vanuit gaan dat je het een dag na bestellen binnen hebt.

Voordelig je software en hardware kopen tijdens Black Friday

We weten nu waar Microsoft precies allemaal voor staat. Dit zijn vaak wel dingen die toch aardig wat kunnen kosten. Om deze reden is een Black Friday actie misschien zo slecht nog niet. Wat kun je dan ook verwachten?

Microsoft biedt veel dingen aan en daarover kun je hoge kortingen verwachten. Het bedrijf heeft namelijk al aangekondigd dat er een Black Friday actie zal zijn. Wat dit nu precies in gaat houden kunnen we nu nog niet zeggen, maar we gaan er wel alles aan doen om jou te laten weten wat het gaat betekenen. Hiervoor hebben wij dan ook een nieuwsbrief van Microsoft over Black Friday. Je kunt je inschrijven bij ons voor het binnenkrijgen van deze nieuwsbrief. Zo weet je precies wanneer de acties er zijn en wat ze inhouden.

Wil je nu ook niks missen van andere merken en bedrijven? Dan kun je je ook inschrijven voor vele andere merken op onze website. Je kunt bij ons van Black Friday Deals genoeg merken en bedrijven vinden. Kies hier dan ook jouw favorieten uit. Kijk dan nog verder op onze website, schrijf je in en mis zo niks!

 

De beste Black Friday deals van Microsoft vind je natuurlijk hier.

Ook in 2024 hebben we weer fantastische deals voor Microsoft. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

  • Elektronica
  • Games
  • Microsoft Surface
  • Microsoft Surface Pro
  • Microsoft Surface Pro 7
  • Monitor

Black Friday Elektronica deals van Microsoft

De beste deals voor Elektronica van Microsoft vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Microsoft zijn? Kijk dan hier voor andere Elektronica deals tijdens Black Friday.

Black Friday Games deals van Microsoft

De beste deals voor Games van Microsoft vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Microsoft zijn? Kijk dan hier voor andere Games deals tijdens Black Friday.

Black Friday Microsoft Surface deals van Microsoft

De beste deals voor Microsoft Surface van Microsoft vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Microsoft zijn? Kijk dan hier voor andere Microsoft Surface deals tijdens Black Friday.

Black Friday Microsoft Surface Pro deals van Microsoft

De beste deals voor Microsoft Surface Pro van Microsoft vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Microsoft zijn? Kijk dan hier voor andere Microsoft Surface Pro deals tijdens Black Friday.

Black Friday Microsoft Surface Pro 7 deals van Microsoft

De beste deals voor Microsoft Surface Pro 7 van Microsoft vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Microsoft zijn? Kijk dan hier voor andere Microsoft Surface Pro 7 deals tijdens Black Friday.

Black Friday Monitor deals van Microsoft

De beste deals voor Monitor van Microsoft vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Microsoft zijn? Kijk dan hier voor andere Monitor deals tijdens Black Friday.