New Balance Black Friday 2022

Tijdens Black Friday 2022 vind je hier de beste promoties van New Balance. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van New Balance!


Naar website: New Balance

Jij wilt toch ook de beste deals ontvangen?

Schrijf je snel in en ontvang als eerste de deals van New Balance.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers zochten ook naar

New Balance Black Friday Deals

Ben je nu nog op zoek naar sportieve schoenen of kleding? Dan is misschien New Balance wel iets voor jou. Hier kun je namelijk veel vinden voor sport, maar ook gewoon casualwear en is het toch leuk om eens te gaan kijken. Dit is met Black Friday dat eraan komt zeker geen slecht idee om te doen. Ben je benieuwd naar wat je kunt verwachten? Lees dan lekker verder en dan vertellen wij jou hier meer over.

Schoenen, kleding en van alles voor sport

New Balance is ooit begonnen met het maken van schoenen, later hebben ze van alles ernaast gedaan zoals kleding en nog meer. Het bedrijf is in 1906 opgericht in de Verenigde Staten en is het inmiddels ook wel bekender in Nederland en België. New Balance is dan ook een echte Fashionwinkel met veel voor sport en daarom is het voor mensen die sporten fijn om rond te kijken. Het mooie of misschien wel het opmerkelijke aan New Balance is, dat ze een groot deel van hun werk niet naar lagenlonenlanden verschuiven. Zo werken er in de Verenigde Staten nog veel mensen aan de schoenen en kleding die wordt gemaakt. Hiermee willen ze ook gewoon hun naam behouden.

Het merk lijkt natuurlijk een beetje op merken als Nike, Adidas en Puma. Hier kun je namelijk ook van alles voor sport vinden en is er genoeg te vinden voor dagelijkse kleding. Net als New Balance beschikken deze winkels over een webshop waar je alles kunt bestellen, maar ze hebben ook gewoon eigen winkels. New Balance heeft zelf enkele vestigingen in België en Nederland.

Mocht je nu iets online bestellen via de webshop van New Balance dan kun je verwachten dat jouw bestelling snel binnen is. Je kunt het merk ook op vele andere plekken vinden en dan ben je afhankelijk van dat bedrijf met verzending en regeling. Ook de klantenservice is bij New Balance gewoon goed voor elkaar en helpen ze je er graag.

Black Friday dagen bij New Balance

Je weet nu wat je van dit merk kunt verwachten en wat je er allemaal kunt vinden. Nu is het natuurlijk altijd mooi meegenomen als je er nog wat extra voordeel uit kunt halen. Dit kan misschien wel met Black Friday. Wat kun je dan ook gaan verwachten?

Veel bedrijven als JD en Zalando werken met Black Friday deals en dus ook over producten van New Balance. Zelf komt het merk ook met kortingen en deals tijdens deze dagen. Dit is ook wel logisch aangezien het een Amerikaans bedrijf is. Je kunt dan ook vele kortingen verwachten bij New Balance. Wanneer de actie van start gaat? Dat kunnen we nu nog niet zeggen. Wel kunnen we jou op de hoogte houden van het laatste nieuws omtrent Black Friday deals bij New Balance. Dit doen we in de vorm van een nieuwsbrief, zo hoef je namelijk niks meer te missen van de Black Friday deals.

Dit kan ook bij andere merken en bedrijven. Wij van Black Friday Deals bieden van nog meer merken een nieuwsbrief aan. Dus wil je niks missen van deze koopjes dag bij al jouw favoriete merken? Kijk dan nog even verder op onze website en schrijf je in!

De beste Black Friday deals van New Balance vind je natuurlijk hier.

Ook in 2022 hebben we weer fantastische deals voor New Balance. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

  • Kleding

Black Friday Kleding deals van New Balance

De beste deals voor Kleding van New Balance vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van New Balance zijn? Kijk dan hier voor andere Kleding deals tijdens Black Friday.