Proximus Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 vind je hier de beste promoties van Proximus. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van Proximus!


Naar website: Proximus

Jij wilt toch ook de beste deals ontvangen?

Schrijf je snel in en ontvang als eerste de deals van Proximus.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers zochten ook naar

Proximus Black Friday Deals

Proximus verbindt mensen met elkaar, al jaren lang. Gedurende corona is nog maar eens gebleken hoe belangrijk het is om in contact te blijven met elkaar. Met een enkele klik is de boodschap verstuurd via e-mail, sms of staat hij publiek op het internet. Enkele seconden daarna wordt hij al ontvangen en kan je al een antwoord verwachten. Het is echt te gek voor woorden. Zelfs om elkaar te kunnen zien hoef je niet langer wachten tot je fysiek tegenover elkaar zit. Je kan nu gewoon gewoon videochatten via het internet. Videochat,  e-mails en telefonie zijn nog nooit zo belangrijk geweest als het voorbije jaar. Daarom komt Proximus deze Black Friday 2024 alweer uit met héél wat unieke en voordelige pakketten en aanbiedingen. Geniet van onweerstaanbare aanbiedingen van Proximus op al hun pakketten en abonnementen op internet, gsm’s en telefonie tijdens Black Friday 2024!

Wat mag je verwachten van Proximus op Black Friday 2024?

Talloze voordelen bij het afsluiten van een een abonnement maar ook voordelige upgrades of aankopen van nieuwe telefoons. Wens jij ook je glasheldere foto’s te delen met al je vrienden via Instagram met één van de beste camera’s op je telefoon of heb je liever het beste geluid of razendsnel internet waarmee je eindeloos kan streamen en downloaden.
Er is voor elk wat wils in deze gespecialiseerde communicatie-wereld van Proximus. Proximus zorgt ervoor dat ook jij kan genieten van kortingen tijdens deze Black Friday koopjesperiode die gebruikelijk start van de woensdag voor Black Friday tot de maandag erna. In totaal heb je dus een volle 6 dagen om deze promoties te spotten en op te pikken. Ben jij een last-minute beslisser dan kan je het nog van thuis uit op Cyber Monday voor elkaar krijgen. Gaat het nou niet net daarover dat alles vanuit je comfortabele zetel kan geregeld worden?

De beste deals van 2024?

Dat je na Black Friday bij Proximus niet nog betere koopjes kunt doen dat kunnen we echter nooit iet garanderen. Na kerst zijn er immers de eindejaarskoopjes die vaak ook een garantie zijn voor heel heel wat weggeefprijsjes. Helaas kunnen wij niet in de toekomst kijken maar het is wel zo dat Black Friday niet hoeft onder te doen voor de Nieuwjaarspromoties. Alleen is Black Friday wel enkele maandjes vroeger. Dus grijp de opportuniteit want trends en promoties als deze tijdens Black Friday zijn maar héél even geldig. Geniet daarom van de extra voordelen bij het aankopen van je nieuwe telefoon of betaal minder voor een beter pakket.

De beste Black Friday deals van Proximus vind je natuurlijk hier.

Ook in 2024 hebben we weer fantastische deals voor Proximus. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

  • GSM

Black Friday GSM deals van Proximus

De beste deals voor GSM van Proximus vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Proximus zijn? Kijk dan hier voor andere GSM deals tijdens Black Friday.