SHEIN Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 vind je hier de beste promoties van SHEIN. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van SHEIN!


Naar website: SHEIN

Jij wilt toch ook de beste deals ontvangen?

Schrijf je snel in en ontvang als eerste de deals van SHEIN.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers zochten ook naar

SHEIN Black Friday Deals

Fast fashion merk Shein staat bekend om zijn lage prijzen het hele jaar door, maar tijdens de Black Friday 2024 -uitverkoop van de retailer zijn die prijzen zelfs nog lager. Of je nu op zoek bent naar dameskleding, herenkleding of schoenen en accessoires, je vindt grote kortingen op al het bovenstaande en meer.

SHEIN biedt hun gamma trouwens uitsluitend online aan, waardoor je zelfs de drukte niet moet trotseren in de winkel zelf. Nee, je kan gemakkelijk je verlanglijstje op voorhand maken door de website te doorbladeren. Vervolgens moet je enkel maar de heuse kortingen afwachten die gepaard gaan met Black Friday.

Start- en einddata Black Friday 2024

SHEIN geeft je meestal voldoende tijd om hun Black Friday-uitverkoop te winkelen. Let op de deals die ergens midden november beginnen en tot het einde van de dag op Black Friday doorlopen. Daarna begint SHEIN’s Cyber ​​Monday-uitverkoop meestal op zondagochtend (waarbij vroege toegang vaak wordt gegeven aan degenen op hun e-maillijst de dag ervoor op zaterdag), maar het is meestal vrijwel dezelfde verkoop. De effectieve Black Friday periode vindt echter plaats tijdens het weekend zelf. Op basis van het verkoopschema van vorig jaar durven we te voorspellen dat dit jaar de kortingen beginnen op Black Friday, en dat tot de zondag of zolang de voorraad strekt. Een volledig weekend dus.

Wat mag je verwachten van Black Friday 2024?

De afgelopen jaren deden de kortingen bij SHEIN de reputatie van Black Friday alle eer aan. De Shein Black Friday-uitverkoop omvat 80% korting op duizenden producten op de hele site, gratis verzending bij besteding van meer dan 50 euro en gratis retourneren van alle bestellingen. Naast de kortingen die oplopen tot 80%, krijg je ook nog 60% of 70% korting op geselecteerde producten of 50% korting op al de rest. Vorig jaar gingen ze zelfs helemaal wild met hun deal van 1 item kopen, een tweede kopen met 99% korting. Reden genoeg dus om nog heel even te wachten met het aanvullen van je kledingkast. Black Friday 2024 zou daar wel eens de uitgelezen periode voor kunnen zijn.

Wil je al deze kortingen niet missen? Dan raden we je aan om regelmatig onze website in de gaten te houden. We zetten alle leuke deals van SHEIN immers op een rijtje zodat jij veel geld kan besparen.

 

 

De beste Black Friday deals van SHEIN vind je natuurlijk hier.

Ook in 2024 hebben we weer fantastische deals voor SHEIN. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

  • Jassen
  • Kleding
  • Schoenen
  • Schoonheid
  • Winterjassen

Black Friday Jassen deals van SHEIN

De beste deals voor Jassen van SHEIN vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van SHEIN zijn? Kijk dan hier voor andere Jassen deals tijdens Black Friday.

Black Friday Kleding deals van SHEIN

De beste deals voor Kleding van SHEIN vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van SHEIN zijn? Kijk dan hier voor andere Kleding deals tijdens Black Friday.

Black Friday Schoenen deals van SHEIN

De beste deals voor Schoenen van SHEIN vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van SHEIN zijn? Kijk dan hier voor andere Schoenen deals tijdens Black Friday.

Black Friday Schoonheid deals van SHEIN

De beste deals voor Schoonheid van SHEIN vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van SHEIN zijn? Kijk dan hier voor andere Schoonheid deals tijdens Black Friday.

Black Friday Winterjassen deals van SHEIN

De beste deals voor Winterjassen van SHEIN vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van SHEIN zijn? Kijk dan hier voor andere Winterjassen deals tijdens Black Friday.