Alternate Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 vind je hier de beste promoties van Alternate. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van Alternate!


Naar website: Alternate

Jij wilt toch ook de beste deals ontvangen?

Schrijf je snel in en ontvang als eerste de deals van Alternate.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers zochten ook naar

Alternate Black Friday Deals

Ben je op zoek naar een nieuwe pc? De kans is groot dat je op de website van Alternate bent terechtgekomen. De online winkel is uitgegroeid tot de grootste als we het hebben over computerelektronica. Hoewel de webshop regelmatig strooit met outletprijzen, loont het wellicht de moeite om hun deals voor Black Friday af te wachten. Zo kun je pas echt een nieuwe pc of accessoire op de kop tikken. Alternate staat niet alleen gekend om zijn computerelektronica, maar biedt ook tuingereedschap voor besproeiing, gazononderhoud, tuinmeubelen, enz. Toch blijven ze de allerbeste op het vlak van elektronica, met een erg ruim assortiment aan televisie & audio, smartphone, camera´s en kantoorartikelen.

Wat mag je verwachten van Alternate tijdens Black Friday 2024 ?

Alternate is een favoriet geworden onder de IT-liefhebbers. Het heeft een breed assortiment dat niet enkel nog de computertechneuten aanspreekt, maar ondertussen ook bestaat uit huishoudelektronica, gereedschappen, tuinartikelen en speelgoed. Kortingen zijn altijd leuk. Zeker wanneer het gaat om grote bedragen kan je al snel enkele honderden euro´s uitsparen. Zoals met veel elektronica, zijn Prime Day, Black Friday en Cyber ​​Monday de beste tijden om je hardware te upgraden. Tijdens deze grote winkeldagen gaan er tonnen modellen in de uitverkoop en kan je droomdesktop in je prijsklasse worden gebracht.

Beter nog, omdat er zoveel elektronica te koop is, vind je tal van aanbiedingen voor desktopaccessoires, zoals toetsenborden, muizen, monitoren en comfortabele bureaustoelen.

Waar op letten tijdens de Black Friday 2024 deals?

Voordat je wordt aangetrokken door Black Friday-prijzen, moet je je huiswerk doen. Zoek uit waar je je computer voor nodig hebt (gaming? ontwerpsoftware? eenvoudige kantoortaken?) en ontdek welke functies je daarvoor nodig hebt. Overweeg bovendien welk besturingssysteem je verkiest (of doe onderzoek om te bepalen of je bereid bent om over te stappen). En kijk naar de verschillende soorten desktops. All-in-one desktops hebben ingebouwde schermen, terwijl je voor traditionele desktops ook een monitor nodig hebt. Bovendien moet je heel eenvoudig uitzoeken welk formaat machine in je werkruimte past.

Wat je desktopbehoeften ook zijn, zorg ervoor dat je de beste prijs krijgt door onze onderstaande aanbiedingen te bekijken. De kortingen tijdens Black Friday zijn vaak nog hoger dan hun gewone outletprijzen, waardoor je deze periode dus het best in je agenda aanduidt.

Wil jij nieuwe software, gereedschap of bijvoorbeeld een nieuwe muis kopen? Dan heb je er een potentiele nieuwe elektronicawinkel bij om eens te gaan rondsnuffelen. Dit is, helemaal met Black Friday opkomst, een super aanwinst waar jij van genoeg koopjes kan gaan profiteren. Weet jij nu nog niet zoveel af van Alternate en/of zijn Black Friday acties? Lees dan lekker verder om erachter te komen wat het allemaal kan gaan inhouden.

De online elektronicawinkel Alternate

Waarbij veel mensen hun gedachte misschien niet meteen uitgaat naar Alternate, is het toch een uitstekende online elektronicawinkel. Alternate biedt van alles aan, van gereedschap tot gehele pc-installaties. Eigenlijk alles wet met elektronica te maken heeft, biedt Alternate aan. Daarnaast beschikken ze over een groot aanbod waardoor jij als klant genoeg keuze hebt en daaruit de beste kunt kiezen. Dit maakt het voor de klant beter om een goede aankoop te doen, omdat jezelf kunt overwegen wat het best bij jou past. Je kunt de Alternate een beetje vergelijken met de Media Markt, CoolBlue en Kreffel. Dit zijn allemaal Elektronica gerelateerde winkels en vallen onder dezelfde categorie. Alternate is overigens wel ontzettend geschikt voor gaming, tuin en gereedschap. Binnen deze categorieën bieden ze het meest aan en zijn ze ook kwalitatief erg sterk natuurlijk. Ze hebben hele rijen aan gereedschap en mega veel keuze uit uitrusting voor het gamen. Overigens hebben ze daarnaast ook gewoon hardware, Tablets en speakers die ze in hun webshop aanbieden.

Nu bestaat deze webwinkel uit Duitsland al sinds 1992 en zijn ze inmiddels uitgebreid naar vele andere landen. Zo ook naar België en Nederland. Ze beschikken niet over fysieke winkels, maar bieden wel hun producten online aan in deze landen. Deze worden dan vanuit het desbetreffende land gedistribueerd naar jouw voordeur waar jij je bestelling in ontvangst kunt nemen. Dit verloopt allemaal hartstikke soepel.

Black Friday acties bij de Alternate

We weten nu waar de Alternate voor staat en wat je er als klant kunt vinden, maar nu willen we mogelijke acties weten. De Black Friday dagen met acties en kortingen komen eraan en dat geldt voor vele winkels. Ook de Alternate zal meegaan in deze jaarlijkse koopjesdag. Hoe dat er precies gaat uitzien kunnen wij ook nog niet zeggen.

Alternate heeft wel al het een en ander vrijgelaten over Black Friday. Zo hebben ze op hun website een countdown en hebben ze vastgesteld dat ze een 4-dagen durende actie vanaf Black Friday tot en met Cyber Monday zullen houden. Binnen deze dagen zullen ze veel producten in de korting doen en kun jij als klant dus mega gaan profiteren. We weten niet wat wel en niet in de korting gaat. Misschien zelfs wel alles, maar wel gaan we jou op de hoogte houden en zorgen we dat je het laatste nieuws weet. Schrijf je dan ook in bij ons van Black Friday Deals voor een nieuwsbrief over de laatste nieuwtjes omtrent Black Friday. We doen dit niet alleen voor Alternate, maar ook nog vele andere bekende en goede merken. Kijk dan ook verder op onze site om te zien of er leuke merken tussen zitten die voor jou wat kunnen betekenen. Wij zullen je van alles op de hoogte houden.

 

 

 

 

De beste Black Friday deals van Alternate vind je natuurlijk hier.

Ook in 2024 hebben we weer fantastische deals voor Alternate. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

 • AirPods 3
 • AirPods Pro
 • Elektronica
 • iMac
 • iPad Air
 • iPad Pro
 • iPhone
 • iPhone SE
 • Keukenmachine
 • LEGO
 • MacBook
 • MacBook Air
 • Philips Hue

Black Friday AirPods 3 deals van Alternate

De beste deals voor AirPods 3 van Alternate vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Alternate zijn? Kijk dan hier voor andere AirPods 3 deals tijdens Black Friday.

Black Friday AirPods Pro deals van Alternate

De beste deals voor AirPods Pro van Alternate vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Alternate zijn? Kijk dan hier voor andere AirPods Pro deals tijdens Black Friday.

Black Friday Elektronica deals van Alternate

De beste deals voor Elektronica van Alternate vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Alternate zijn? Kijk dan hier voor andere Elektronica deals tijdens Black Friday.

Black Friday iMac deals van Alternate

De beste deals voor iMac van Alternate vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Alternate zijn? Kijk dan hier voor andere iMac deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPad Air deals van Alternate

De beste deals voor iPad Air van Alternate vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Alternate zijn? Kijk dan hier voor andere iPad Air deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPad Pro deals van Alternate

De beste deals voor iPad Pro van Alternate vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Alternate zijn? Kijk dan hier voor andere iPad Pro deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPhone deals van Alternate

De beste deals voor iPhone van Alternate vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Alternate zijn? Kijk dan hier voor andere iPhone deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPhone SE deals van Alternate

De beste deals voor iPhone SE van Alternate vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Alternate zijn? Kijk dan hier voor andere iPhone SE deals tijdens Black Friday.

Black Friday Keukenmachine deals van Alternate

De beste deals voor Keukenmachine van Alternate vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Alternate zijn? Kijk dan hier voor andere Keukenmachine deals tijdens Black Friday.

Black Friday LEGO deals van Alternate

De beste deals voor LEGO van Alternate vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Alternate zijn? Kijk dan hier voor andere LEGO deals tijdens Black Friday.

Black Friday MacBook deals van Alternate

De beste deals voor MacBook van Alternate vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Alternate zijn? Kijk dan hier voor andere MacBook deals tijdens Black Friday.

Black Friday MacBook Air deals van Alternate

De beste deals voor MacBook Air van Alternate vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Alternate zijn? Kijk dan hier voor andere MacBook Air deals tijdens Black Friday.

Black Friday Philips Hue deals van Alternate

De beste deals voor Philips Hue van Alternate vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Alternate zijn? Kijk dan hier voor andere Philips Hue deals tijdens Black Friday.