Black Friday AirPods 3 Deals 2022

AirPods 3 Black Friday Deals

Winkels in de Black Friday categorie AirPods 3

AirPods 3 Black Friday Deals 2022

Zoals vele anderen wil jij natuurlijk de allernieuwste Airpods zo snel mogelijk in handen hebben. Maar als je slim bent, wacht je nog even tot Black Friday 2022 wanneer de AirPods 3 in de korting zullen komen bij verschillende shops. Zo kan jij het nieuwste device van Apple bemachtigen, met korting gedurende Black Friday 2022!

AirPods 3 specificaties

Het uiterlijk van de nieuwste draadloze oordopjes is nog een verrassing. Ze komen pas half september uit. Er is wat informatie gelekt. Zo weten we bijvoorbeeld dat ze meer op Pro lijken. Dit betekent kortere stelen en verschillende pasvormen. Er gaan ook geruchten dat de iconische oplaad cassette volledig zal worden gewijzigd. Deze is compacter waardoor je hem makkelijker opbergt en minder ruimte in beslag neemt.

Daarnaast kunnen de oordopjes waterdicht zijn, wat een groot voordeel is voor ons allemaal sporters. Als je graag hardloopt, of het nu regent of niet, of je zweet veel in de sportschool, als je AirPods beschadigd raken terwijl je aan het werk bent, is dat erg vervelend. Met de nieuwste versie kom je deze situatie nooit meer tegen. Wanneer je dus op Black Friday je AirPods 3 koopt, profiteer je niet alleen van een waterdichte koptelefoon, maar krijg je ook nog eens mooie kortingen.

Geluidsverbetering van AirPods 3

Waarschijnlijk krijgen de AirPods 3 geen ruisonderdrukking zoals de AirPods Pro maar worden ze ondersteund door Spatial Audio. Dit zorgt ervoor dat het net lijkt alsof het geluid van je serie, muziek of filmpje om je heen afspeelt, in plaats van uit je oortje. Dit levert natuurlijk een levensecht effect op en het zal een grote verbetering zijn op de AirPods 2.

Apple heeft onlangs Apple Music gelanceerd met Lossless audio. Hierdoor kunt u naar muziek van hogere kwaliteit luisteren. Je hebt natuurlijk wel apparatuur nodig die deze geluidskwaliteit ondersteunt. De vraag is of AirPods 3 dit gaat doen. Dan is je muziekervaring met deze nieuwe hoofdtelefoon beter dan ooit.

Hier haal jij de AirPods 3 tijdens Black Friday 2022

Om de AirPods 3 met een zo hoog mogelijke korting te halen, zal je de verschillende webshops moeten vergelijken. Winkels als Amac, Mediamarkt en Amazon zullen waarschijnlijk allemaal de deze oordopjes van Apple aan gaan bieden met kortingen tijdens Black Friday 2022. De Apple Store zelf zal kortingen gaan geven tot 30% wanneer Black Friday 2022 aan de gang is. Dit kan jou heel wat geld schelen wanneer je de AirPods 3 wilt gaan kopen. Deze zullen namelijk ongeveer dezelfde prijs hebben als de AirPods 2.

En bijvoorbeeld in winkels die u vertrouwt: Bol.com, AirPods en andere Apple-producten zullen beschikbaar zijn. Profiteer hier dus van en je koopt binnenkort de nieuwste modellen tegen lage prijzen!

Refurbished AirPods 3 tijdens Black Friday 2022

Veel mensen hebben positieve ervaringen met het kopen van AirPods die refurbished zijn. Als je geld wilt besparen, is dit een goede optie. Wel moet je ermee rekening houden dat de 3 pas in september uitkomen. Dit zorgt ervoor dat er nog niet veel van dit model refurbished zullen zijn. Wil je per se de refurbished? Wacht dan niet langer en wees er snel bij tijdens Black Friday 2022!

Hieronder kun jij ontdekken hoe je niks hoeft te missen van de Black Friday acties over AirPods 3