de Bijenkorf Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 vind je hier de beste promoties van de Bijenkorf. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van de Bijenkorf!


Naar website: de Bijenkorf

Jij wilt toch ook de beste deals ontvangen?

Schrijf je snel in en ontvang als eerste de deals van de Bijenkorf.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers zochten ook naar

de Bijenkorf Black Friday Deals

We kennen de winkel Bijenkorf bijna allemaal wel. In deze winkel kun je vele authentieke en stijlvolle kledingmerken vinden. Het is een groot concern dat over de jaren heen ontzettend is gegroeid. Nu is het natuurlijk leuk om te gaan shoppen met korting, wat dacht dat je van Black Friday met zijn mooie acties en kortingen. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan lekker verder en kom achter het laatste nieuws van de Bijenkorf.

De Bijenkorf met zijn grote warenhuizen

Je kent ze vast wel, de grote winkels met de naam Bijenkorf erop. Binnen in deze grote winkels kun je vele verschillende kledingstukken en -merken vinden. Je kunt alles vinden op het gebied van Fashion en beauty. Er is keuze uit merken als Daily Paper, Michael Kors, Nike, BOSS en nog veel meer. Genoeg merken dus om te vinden wat jij nodig hebt en leuk vindt. Je kunt dit dus allemaal vinden in de warenhuizen van de Bijenkorf, maar je kunt ook gewoon gemakkelijk online je bestelling plaatsen. Hier is alles overzichtelijk te vinden en is er vaak zelfs nog meer te bestellen. De webshop werkt prima en soepel, en vaak heb je al binnen een dag je bestelling in huis. Dit is natuurlijk ideaal.

Het warenhuis de Bijenkorf bestaat al enige tijd en is zoals we al zeiden, door de jaren heen uitgegroeid tot een welbekende winkel. De Amsterdamse winkel is namelijk al sinds 1870 aanwezig in de kledingwereld. Vandaag de dag beschikken ze over vele vestigingen verspreid over Nederland en België en hebben ze een webshop. Je kunt deze keten ook wel vergelijken met een Zalando en About You. Deze winkels zijn dan beide alleen voor online verkoop, maar bieden ook hun zeker veel merken en kledingstukken aan.

De service is bij de Bijenkorf ook uitstekend en ze helpen jou graag verder bij vragen of problemen. Daarnaast is de levering van je bestelde producten dus ook uiterst snel, vaak al binnen 1 dag.

Black Friday deals bij de Bijenkorf

Het fenomeen Black Friday is iets wat bij veel mensen het hart sneller laat kloppen of tovert het op z’n minst een glimlach op het gezicht. We hebben het hier over een van de grootste koopjesactie die er is, maar wat kunnen we ervan verwachten bij de Bijenkorf?

De Bijenkorf heeft voor dit jaar al een aankondiging gedaan over Black Friday. Zo kun je dus wel degelijk leuke acties en deals verwachten van deze winkelketen. Sowieso de verzendingen en retourneringen zijn tijdens deze periode gratis. Wat er daarnaast nog meer in betrokken zal worden moet nog blijken. Hiervoor hebben we wel een handig nieuwsbrief. Jij kunt je hier bij ons daarvoor inschrijven en dan houden wij jou op de hoogte van het laatste nieuws rondom Black Friday deals bij de Bijenkorf.

Dit doen we uiteraard niet alleen bij de Bijenkorf, maar bieden wij nog vele andere merken aan. Ben je nu benieuwd? Kijk dan nog even verder op onze website en kies uit meer dan 80 verschillende merken jou favoriete uit. Zo ben jij op de hoogte van alle Black Friday acties en kun je als een van de eerste toeslaan.

Black Friday 2024 bij de Bijenkorf

Als je denkt aan een warenhuisketen, dan denk je gelijk aan de Bijenkorf. Dat is ook niet zo gek, want het is de grootste van Nederland. Het is de grootste warenhuisketen geworden omdat het al meer dan eeuw bestaat. De winkel is opgericht in 1870 door Simon Philip Goudsmit. Het begon als een klein fourniturenwinkel op de Nieuwendijk 132 te Amsterdam. Anno nu zijn ze bekender dan ooit en beschikken zij in ieder filiaal over een groot en divers assortiment. Wie binnenstapt in één van de warenhuizen van de Bijenkorf, zal meteen doorhebben dat de Bijenkorf zich bevindt in een hoger marktsegment.

Een diverse en groot assortiment

Als warenhuisketen zijnde beschikken zij over alles wat je je maar kunt bedenken. Hoewel met name kleding één van de hoofdproducten is, hebben zij daarnaast nog andere afdelingen. Denk hierbij aan consumentenproducten zoals:

 • Cosmetica
 • Elektronica
 • Nespresso machines
 • Woonaccessoires

Door het diverse aanbod bij de Bijenkorf ga je nooit met lege handen naar huis. De 7 filialen bevinden zich in alle hoeken van Nederland. Zo vind je ze bijvoorbeeld in Amstelveen, Utrecht en Den Haag. De meest bekende en grootste filiaal van de Bijenkorf is echter te vinden op het Damrak in Amsterdam. Toeristen die in Amsterdam komen en naar De Dam lopen, kunnen hier makkelijk een kijkje nemen voor een souvenir voor thuis. De Bijenkorf heeft helaas nog geen fysieke winkels in België. In Maastricht is wel een filiaal, net op de grens. De producten van de Bijenkorf kan je echter ook online vinden in de webshop. Voor Black Friday zullen in de webwinkel ook enkele Black Friday deals en sale acties te vinden zijn. Deze promoten wij hier, houdt deze pagina daarom goed in de gaten. Zo zorg je er voor dat jij het assortiment van de Bijenkorf tegen de laagste prijzen leeg kan kopen.

De beste Black Friday deals van de Bijenkorf vind je natuurlijk hier.

Ook in 2024 hebben we weer fantastische deals voor de Bijenkorf. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

 • Elektronica
 • Games
 • GSM
 • Kleding
 • Schoonheid
 • Wonen

Black Friday Elektronica deals van de Bijenkorf

De beste deals voor Elektronica van de Bijenkorf vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van de Bijenkorf zijn? Kijk dan hier voor andere Elektronica deals tijdens Black Friday.

Black Friday Games deals van de Bijenkorf

De beste deals voor Games van de Bijenkorf vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van de Bijenkorf zijn? Kijk dan hier voor andere Games deals tijdens Black Friday.

Black Friday GSM deals van de Bijenkorf

De beste deals voor GSM van de Bijenkorf vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van de Bijenkorf zijn? Kijk dan hier voor andere GSM deals tijdens Black Friday.

Black Friday Kleding deals van de Bijenkorf

De beste deals voor Kleding van de Bijenkorf vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van de Bijenkorf zijn? Kijk dan hier voor andere Kleding deals tijdens Black Friday.

Black Friday Schoonheid deals van de Bijenkorf

De beste deals voor Schoonheid van de Bijenkorf vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van de Bijenkorf zijn? Kijk dan hier voor andere Schoonheid deals tijdens Black Friday.

Black Friday Wonen deals van de Bijenkorf

De beste deals voor Wonen van de Bijenkorf vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van de Bijenkorf zijn? Kijk dan hier voor andere Wonen deals tijdens Black Friday.