Black Friday FIFA 22 Deals 2024

FIFA 22 Black Friday Deals

Winkels in de Black Friday categorie FIFA 22

FIFA 22 Black Friday Deals 2024

De afgelopen jaren heeft FIFA elke Black Friday goed gepresteerd. We hebben geen andere verwachtingen voor Black Friday 2024. We hopen dat FIFA elk jaar een nieuwe game uitbrengt. De game is geen update, maar een gloednieuwe: nieuwe functies, nieuwe spelmodi en de nieuwste applicatie-ontwikkeling. Dit betekent dat FIFA niet een jaar kan wachten om het product in de Black Friday-promotie te brengen, net als in het geval van gameconsoles.

Met Black Friday 2024 verwachten we dat PlayStation 5 en Xbox Series X voor het eerst worden afgeprijsd. De geschiedenis leert dat er vaak aantrekkelijke pakketten verschijnen tussen consoles en games. Het kan heel toepasselijk zijn om een ​​cadeaupakket te hebben in de Black Friday-actie 2024. We raden je aan om Black Friday webshops zoals Fnac, ​​MediaMarkt en Bol.com te volgen.

FIFA op Black Friday

Kenmerkend voor FIFA is dat er elk jaar een nieuwe versie is. Door de “pre-order”-versie van de optie aan te schaffen, hoopt de FIFA dat consumenten niet wachten tot Black Friday. Omdat er elk jaar een nieuwe game is, moet FIFA haar nieuwste game aanbieden. In het tweede jaar was de interesse bijna helemaal weg en wilde men toch meegaan in de hype rondom Black Friday.

Concurrentie Black Friday

Jarenlang kent FIFA als marktleider maar één waardige concurrent: Pro Evolution Soccer (PES). Dit jaar heeft PES echter laten weten te stoppen. Zij gaan verder onder de naam “eFootball” en bieden de game free-to-play aan. Dat houdt in dat het spel gratis te spelen is, met opties tot in-game aankopen.

Door de verrassende zet van PES, is FIFA bijna verplicht om aan Black Friday mee te doen. Met de meest aantrekkelijke aanbiedingen, kan FIFA mensen overhalen de game te kopen. De mogelijkheid ligt op de loer dat minder enthousiaste FIFA-gebruikers wachten tot de prijs wat gedaald is – en tot die tijd gebruik maken van eFootball.

Dit jaar zal anders zijn dan andere jaren, wees dus extra alert!