Black Friday PS5 controller Deals 2024

PS5 controller Black Friday Deals

Winkels in de Black Friday categorie PS5 controller

PS5 controller Black Friday Deals 2024

Op Black Friday wordt de nieuwe PlayStation 5-controller beschouwd als een van de grootste nieuwe functies van PS5. Je kunt de komst van de DualSense-controller beschouwen als een revolutie. Voor veel gamers betekent dit afscheid nemen van de DualShock-serie. DualShock is in de loop der jaren verbeterd, maar bestaat al sinds PlayStation 1. De nieuwe PS5 DualSense-controller debuteerde op Black Friday en zal naar verwachting voor het eerst deelnemen aan jaarlijkse evenementkortingen.

PS5 controller verwachting Black Friday 2024

De PlayStation 5 wordt in 2024 voor het eerst in de sale verwacht. Wij verdachten dat hetzelfde zal gebeuren voor de PS5 controller. Op basis van voorgaande jaren, zijn wij er zeker van dat de PS5 controller met Black Friday 2024 in de sale zal komen als pakket. Niet te missen indien jij ook nog een PS5 wilt kopen

De PS5 DualSense-controller zal naar verwachting op Black Friday in verschillende online winkels te koop zijn. Het product is al een jaar op de markt en in deze branche betekent dit meestal dat je op Black Friday kunt genieten van kortingen. Dezelfde aanbiedingen blijven geldig tot het weekend tot Cyber ​​Monday. Mogelijk zijn er nog hogere kortingen op Cyber ​​Monday, dus wees waakzaam tijdens Black Friday 2024!.

PS5 DualSense controller Black Friday

De nieuwe controller krijgt haptische feedback en houdt rekening met bepaalde triggers op basis van wat er op het scherm gebeurt. PS5 DualSense, die op Black Friday wordt uitgebracht, is meer dan alleen een update. Dit is een gloednieuwe en moderne controller met een futuristisch uiterlijk en kan worden aangesloten op de PlayStation 5 console.

Net als bij andere elektronische producten verwachten wij voor Black Friday 2024 de beste sales bij elektronicawinkels als MediaMarkt en Cooblue. Maar ook grote namen als Bol.com en Amazon zullen zich mengen met de sale op de nieuwste PlayStation controller.

PlayStation controllers Black Friday

Wees niet verbaasd als je denkt dat je op Black Friday een draadloze DualSense-controller hebt gekocht, maar er zit een kabel in. Je moet de PS5-controller één keer op de console aansluiten. Op deze manier kan PlayStation 5 je DualSense-controller herkennen en kun je genieten van de beste game-ervaring.

Kun je afscheid nemen van de DualShock-controller? We voelen je. Daarom zijn we verheugd te kunnen melden dat DualShock 4 naar verwachting meerdere versies zal hebben. Logischerwijs is deze controller veel goedkoper dan de nieuwe DualSense PS5-controller.