Conrad Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 vind je hier de beste promoties van Conrad. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van Conrad!


Naar website: Conrad

Jij wilt toch ook de beste deals ontvangen?

Schrijf je snel in en ontvang als eerste de deals van Conrad.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers zochten ook naar

Conrad Black Friday Deals

Ben je nog op zoek naar nieuwe technologische apparatuur zoals telefoons of verlichting? Wat dacht je dan van Conrad. Dit bedrijf heeft het allemaal. Zeker met Black Friday is dit een goede optie zijn om te gaan shoppen voor al jouw technologische snufjes. Ben je benieuwd naar wat je er allemaal kunt vinden en wat je eraan hebt? Lees dan verder en kom er zelf achter.

Van alles te vinden in bij Conrad

Misschien dat jij nog op zoek bent naar iets nieuws wat te maken heeft met Elektronica. In dit geval ben je bij Conrad zeker op het juiste adres. Hier kun je dus echt van alles vinden, niet alleen telefoons en verlichtingen, maar ook computers, accu’s, kabels en het is zelfs mogelijk om dingen voor automatisering hier te vinden. Kortom, je kunt het zo gek nog niet bedenken of Conrad heeft het. Het Duitse bedrijf dat in 1923 is ontstaan kan misschien voor jou nu nog relatief onbekend zijn. Dit neemt niet weg dat ze een geweldig groot aanbod aan elektronica hebben en ook nog eens kwaliteit leveren. Je kunt Conrad dan ook wel vergelijken met Alternate, CoolBleu en Krëfel. In deze winkels kun je ook van alles vinden qua technologie en elektronica.

De Conrad beschikt over enkel vestigingen in België en Nederland waar je dus al deze producten kunt vinden. Naast deze vestigingen heeft de Conrad ook nog een webshop. Ook hier kun je alles vinden wat ze aanbieden. De webshop zelf werkt uitstekend en bij vragen of opmerkingen kun je hier ook gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice. Ook kun je voor speciale aanvragen kijken bij de diensten van Conrad. Hier kun je speciale diensten aanvragen die Conrad voor jou opstelt.

Overigens heb je vaak al binnen 2-3 werkdagen je bestelling in huis. Zo heb je dus ook al spoedig je pakketje binnen.

Black Friday acties en aanbiedingen bij Conrad

Nu we dus weten wat je allemaal kunt vinden bij Conrad, is het leuk als daar nog eens Black Friday acties bijkomen. Elektronica is over het algemeen vrij duur en met een mooie korting of deal is het al een stukje fijner winkelen. Maar wat zal dit gaan inhouden bij Conrad?

We weten helaas nog niet veel over Black Friday deals of acties bij Conrad. Wel denken we dat er iets van een actie zal komen. Dit om de simpele reden dat je als groot bedrijf hierin niet achter kunt blijven. Daarom raden we je ook sterk aan om nog even grote aankopen uit te stellen. Wat we wel kunnen doen is jou op de hoogte houden hierover. Dit doen we in de vorm van een nieuwsbrief waar jij je voor kunt inschrijven. Zo weet je precies wanneer de Black Friday acties er zijn en wat ze inhouden.

Heb jij nu nog meer merken waarvan jij van prettige acties en kortingen wilt gaan genieten? Kijk dan nog even verder op onze website Black Friday Deals en schrijf je in voor al je favoriete merken en bedrijven. We bieden er wel meer dan 80 aan. Je kunt je voor deze allemaal inschrijven. Doe dit dan ook en dan ben jij straks super voordelig uit tijdens Black Friday.

De beste Black Friday deals van Conrad vind je natuurlijk hier.

Ook in 2024 hebben we weer fantastische deals voor Conrad. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

 • Chromecast
 • Desktops
 • E-readers
 • Elektronica
 • iPhone 12
 • iPhone 12 mini
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max
 • LEGO
 • Microsoft Surface
 • Microsoft Surface Pro
 • Microsoft Surface Pro 7
 • Monitor
 • Soundbar

Black Friday Chromecast deals van Conrad

De beste deals voor Chromecast van Conrad vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Conrad zijn? Kijk dan hier voor andere Chromecast deals tijdens Black Friday.

Black Friday Desktops deals van Conrad

De beste deals voor Desktops van Conrad vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Conrad zijn? Kijk dan hier voor andere Desktops deals tijdens Black Friday.

Black Friday E-readers deals van Conrad

De beste deals voor E-readers van Conrad vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Conrad zijn? Kijk dan hier voor andere E-readers deals tijdens Black Friday.

Black Friday Elektronica deals van Conrad

De beste deals voor Elektronica van Conrad vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Conrad zijn? Kijk dan hier voor andere Elektronica deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPhone 12 deals van Conrad

De beste deals voor iPhone 12 van Conrad vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Conrad zijn? Kijk dan hier voor andere iPhone 12 deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPhone 12 mini deals van Conrad

De beste deals voor iPhone 12 mini van Conrad vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Conrad zijn? Kijk dan hier voor andere iPhone 12 mini deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPhone 12 Pro deals van Conrad

De beste deals voor iPhone 12 Pro van Conrad vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Conrad zijn? Kijk dan hier voor andere iPhone 12 Pro deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPhone 12 Pro Max deals van Conrad

De beste deals voor iPhone 12 Pro Max van Conrad vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Conrad zijn? Kijk dan hier voor andere iPhone 12 Pro Max deals tijdens Black Friday.

Black Friday LEGO deals van Conrad

De beste deals voor LEGO van Conrad vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Conrad zijn? Kijk dan hier voor andere LEGO deals tijdens Black Friday.

Black Friday Microsoft Surface deals van Conrad

De beste deals voor Microsoft Surface van Conrad vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Conrad zijn? Kijk dan hier voor andere Microsoft Surface deals tijdens Black Friday.

Black Friday Microsoft Surface Pro deals van Conrad

De beste deals voor Microsoft Surface Pro van Conrad vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Conrad zijn? Kijk dan hier voor andere Microsoft Surface Pro deals tijdens Black Friday.

Black Friday Microsoft Surface Pro 7 deals van Conrad

De beste deals voor Microsoft Surface Pro 7 van Conrad vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Conrad zijn? Kijk dan hier voor andere Microsoft Surface Pro 7 deals tijdens Black Friday.

Black Friday Monitor deals van Conrad

De beste deals voor Monitor van Conrad vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Conrad zijn? Kijk dan hier voor andere Monitor deals tijdens Black Friday.

Black Friday Soundbar deals van Conrad

De beste deals voor Soundbar van Conrad vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Conrad zijn? Kijk dan hier voor andere Soundbar deals tijdens Black Friday.