Black Friday iPhone 12 mini Deals 2024

iPhone 12 mini Black Friday Deals

Winkels in de Black Friday categorie iPhone 12 mini

iPhone 12 mini Black Friday Deals 2024

Qua formaat heeft de iPhone 12 Mini niet veel te bieden. Op het moment van schrijven is het een van de kleinste 5G-toestellen, maar dit is niet de reden waarom dit model veel aandacht heeft gekregen. De focus op de iPhone heeft te maken met de prestaties van Apple. Alle functies en kenmerken zijn geconcentreerd in een kleine mobiele telefoon, die het werk van een grote mobiele telefoon kan voltooien. Inclusief voldoende werkgeheugen, een krachtige camera en natuurlijk alle Apple-technologieën die we gewend zijn. Dit maakt de iPhone 12 Mini misschien een kleinere telefoon, maar afgezien van het formaat heeft Apple niets opgeofferd.

De kwaliteit van Apple

Deze telefoon kan niet concurreren met de iPhone 12 Pro, maar dit is nooit ons idee geweest. De miniversie van de iPhone is ontworpen om een ​​markt aan te trekken die geen grote telefoon wil en niet dag en nacht aan de iPhone hoeft te werken. Een goedkopere versie, zo kun je het accepteren. Feit blijft dat genoeg mensen bewust voor de kleine versie kiezen, ook als ze er echt gebruik van willen maken. De reden hierachter; iPhone 12 Mini kan in zakken, jaszakken en tassen voor werk worden gestopt.

Of het model bij je past, is helemaal aan jou. Check de specificaties en vergelijk deze met de features van andere telefoons. Dit is vooral belangrijk om te beginnen met wat je nodig hebt. Als je nooit foto’s maakt, dan is een goede camera nutteloos voor jou. Als je graag veel games speelt, zijn batterijduur en telefoongeheugen erg belangrijk bij het vergelijken van mogelijkheden.

Een iPhone 12 Mini scoren tijdens Black Friday

Wil je een iPhone 12 Mini, misschien nog een Apple iPhone, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Schrijf dan de telefoonnummers op waarin je geïnteresseerd bent, zodat je kunt staken tijdens Black Friday. Veel leveranciers zullen deze modellen later aanbieden, zodat u een telefoon tegen een zeer lage prijs kunt kopen. Let vooral op combideals; misschien krijg je er zelfs extra surfen, of een telefoonhoesje bij! Je hebt de beste iPhone-prijs tijdens Black Friday!

Technologiegigant Apple komt traditiegetrouw jaarlijks met een nieuwe generatie iPhones. Het was dan ook extra bijzonder toen het in oktober 2020 met vier nieuwe versies van het product kwam. Bij iedere type iPhone is het design volledig vernieuwd, waar prijs van de iPhone 12 mini het meest voordelig is gebleken.

Verwachting iPhone 12 mini Black Friday 2024

De iPhone mini is met Black Friday net een jaar op de markt. We hebben kunnen zien dat Apple-producten vorig jaar in de aanbieding waren. Omdat er over meerdere producten van Apple – waaronder veel iPhones – stevige korting is gevallen, verwachten wij voor dit jaar hetzelfde. Op basis van vorig jaar raden wij je aan met Black Friday de volgende websites in de gaten te houden:

  • Mediamarkt
  • Coolblue
  • bol.com
  • Amac

iPhone 12 op Black Friday 2024

In de onlangs uitgebrachte iPhone introduceerde Apple vier varianten van dit populaire technologieproduct. Met iPhone 12 heb je een geweldige telefoon, maar buiten Black Friday kan het erg duur zijn. We raden elke Apple-liefhebber aan om alert te zijn op de kortingen op iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max en iPhone 12 Mini.