Black Friday iPhone 12 Pro Deals 2024

iPhone 12 Pro Black Friday Deals

Winkels in de Black Friday categorie iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Black Friday Deals 2024

De iPhone 12 Pro zorgde na de lancering van dit model voor veel stof. Enerzijds vanwege de functie, een sterkere batterij (3687 mAh) en het formaat van het model. Niet alles is echter positief voor de eerste modellen van de iPhone 12 Pro, want de hoge prijs van dit model is voor veel mensen iets te hoog. Het blijkt echter dat het model van Apple het erg goed doet. Veel mensen zijn op zoek naar deze telefoon omdat het een werkpaardmodel is met een langere batterijduur, krachtige functies en de iPhone 12 Pro is ook erg betrouwbaar. Ben je op zoek naar 12 Pro maar wil je niet de volle prijs betalen? Dan moet je wachten op het aanbod. Tijdens Black Friday vind je hoogstwaarschijnlijk wel een deal, al is het onwaarschijnlijk dat er veel prijzen zullen dalen. Het blijft tenslotte Apple.

Kies jij voor de iPhone 12 Pro?

De batterij van deze telefoon is veel sterker dan zijn voorganger. Dit komt niet alleen omdat het grotere scherm extra stroom nodig heeft, het resterende vermogen is voldoende om de batterijduur van de iPhone 12 Pro te verlengen. Dit betekent dat zelfs bij veelvuldig gebruik deze iPhone gemakkelijk de hele dag gebruikt kan worden. Nadeel is dat het natuurlijk langer duurt om de batterij op te laden, maar wie ’s nachts oplaadt, ervaart dit zelden.

Dit is een goede telefoon als er veel werk te doen is. Niet alleen omdat het grotere scherm het werk makkelijker maakt, maar ook vanwege de krachtige functies en verwerkingsmogelijkheden van de chip. Dit maakt het een duur model, maar de prijs is makkelijk uit te leggen. Kwaliteit kost geld, net als het logo van Apple.

De iPhone 12 Pro scoren tijdens Black Friday

Ben je op zoek naar deze telefoon maar wil je niet teveel geld uitgeven? Houd dan de Black Friday sale. Je kunt het tegen een lagere prijs kopen of extra voordelen krijgen, zoals extra surfen of gratis telefoonhoesjes. Vergelijk ook andere Apple modellen om er zeker van te zijn dat je het juiste model voor je hebt gekozen. De verwachting is dat Black Friday 2024 iPhone 12 Pro flink wat kortingen krijgt, omdat er een nieuwere Pro-versie op de markt komt. Dit betekent niet dat deze variant niet meer relevant is, deze kan namelijk nog jaren mee.

iPhone 12 Pro met abonnement Black Friday

Op zoek naar een nieuw telefoon abonnement met een iPhone 12 Pro? Tijdens Black Friday stunten de populaire telecom providers met prijzen voor de iPhone 12 Pro. Bij T-Mobile ontvang je vaak een maandelijkse korting op jouw abonnement, terwijl Vodafone vaak stunt met gratis cadeaus. Door te wachten tot Black Friday sluit je jouw iPhone 12 Pro abonnement zo goedkoop mogelijk af. Het is ook mogelijk om een losse iPhone 12 Pro met korting te kopen tijdens Black Friday 2024. Het voordeel daarvan is dat je niet vastzit aan een abonnement, maar het nadeel is dan dat je het volledige bedrag in één keer moet betalen.