Expert Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 vind je hier de beste promoties van Expert. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van Expert!


Naar website: Expert

Jij wilt toch ook de beste deals ontvangen?

Schrijf je snel in en ontvang als eerste de deals van Expert.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers zochten ook naar

Expert Black Friday Deals

Ben jij toevallig nog op zoek naar een nieuwe TV, laptop of tablet voor een voordelige prijs? Dan kun jij misschien zometeen wel een hele goede aankoop doen bij Expert, tijdens Black Friday. Deze winkel verkoopt namelijk allerlei elektronica waarmee jij aan de haal kunt gaan tijdens Black Friday. Wil je hier meer over weten? Lees dan lekker verder om te zien wat ervoor jou allemaal in zit.

Waar staat Expert voor?

Net zeiden we al dat Expert elektronische apparaten verkoopt en dat zijn er een heleboel. Ze hebben wasmachines, telefoons en zelfs kookplaten, bijna alle elektrisch huishoudelijke spullen kun je hier kopen. Dat maakt het zeker voor mensen die hun huishouden netjes en soepel willen houden een topwinkel. Ze bieden ook heel veel verschillende merken aan en geven jou dus genoeg keuzen om uit te kiezen wat het best bij jou past.

Het Zwitserse bedrijf bestaat al sinds 1967 en is uitgegroeid tot een redelijk groot bedrijf met enkele winkels in Nederland en België. Ook beschikt Expert over een prima webshop waarop je alles gemakkelijk kunt vinden en kopen. Je kunt van Expert een goede kwaliteit services en apparatuur verwachten aangezien ze van veel klanten een 8,8 krijgen en omdat ze dit jaar zijn uitgeroepen tot Beste Winkelketen Elektronica. Dit geeft wel aan dat we te maken hebben met een betrouwbaar en uitstekend bedrijf. Daarnaast kun je natuurlijk voor vele vragen over producten ook gewoon terecht bij de service van Expert. Ook kun je over een heleboel producten een Blog of kort stukje informatie lezen over het desbetreffende artikel. Dit kan jou als klant ook helpen met het uitkiezen van het beste artikel om aan te schaffen.

Qua assortiment en aanbod kun je deze winkel vergelijken met een Media Markt, Alternate en een CoolBlue. Dit zijn net als Expert, winkels met een ruim aanbod aan elektronica en kunnen ook rond Black Friday met mogelijk leuke deals komen.

Black Friday acties die bij Expert gaan komen

Dat Expert een voordelige winkel is, is wel te zien aangezien ze heel veel van hun producten afprijzen. Nu is dit natuurlijk al zo en is dat hun gewoonlijke voordeel, maar waar wij naar benieuwd zijn, is hun mogelijke Black Friday actie.

Dat die gaat komen is vrijwel zeker, want dat hebben ze al aangekondigd op een speciale pagina en kun je daar dus wel van uitgaan. Wat dat precies gaat inhouden? Dat kunnen wij ook nu nog niet zeggen. Wel hebben we zo onze vermoedens. Volgens ons kun dan ook wel verwachten dat veel producten flinke kortingen gaan krijgen. Zo adviseren we jou ook om nog even die dure aankoop uit te stellen en te wachten tot Black Friday om dan goedkoper uit te zijn. Wij van Black Friday Deals gaan ervoor zorgen dat we het laatste nieuws omtrent Expert en hun Black Friday acties te weten komen. Deze zullen we dan met jou delen. Zo ben je precies op de hoogte wanneer het van start gaat en kun je erop tijd bij zijn. Houd ons van Black Friday Deals dan ook in de gaten voor meerdere aanbiedingen tijdens Black Friday.

De beste Black Friday deals van Expert vind je natuurlijk hier.

Ook in 2024 hebben we weer fantastische deals voor Expert. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

 • Apple Watch
 • Apple Watch 6
 • Apple Watch 7
 • Elektronica
 • iMac
 • iPad
 • iPad Pro
 • iPhone
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max
 • iPhone 13
 • Soundbar

Black Friday Apple Watch deals van Expert

De beste deals voor Apple Watch van Expert vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Expert zijn? Kijk dan hier voor andere Apple Watch deals tijdens Black Friday.

Black Friday Apple Watch 6 deals van Expert

De beste deals voor Apple Watch 6 van Expert vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Expert zijn? Kijk dan hier voor andere Apple Watch 6 deals tijdens Black Friday.

Black Friday Apple Watch 7 deals van Expert

De beste deals voor Apple Watch 7 van Expert vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Expert zijn? Kijk dan hier voor andere Apple Watch 7 deals tijdens Black Friday.

Black Friday Elektronica deals van Expert

De beste deals voor Elektronica van Expert vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Expert zijn? Kijk dan hier voor andere Elektronica deals tijdens Black Friday.

Black Friday iMac deals van Expert

De beste deals voor iMac van Expert vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Expert zijn? Kijk dan hier voor andere iMac deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPad deals van Expert

De beste deals voor iPad van Expert vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Expert zijn? Kijk dan hier voor andere iPad deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPad Pro deals van Expert

De beste deals voor iPad Pro van Expert vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Expert zijn? Kijk dan hier voor andere iPad Pro deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPhone deals van Expert

De beste deals voor iPhone van Expert vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Expert zijn? Kijk dan hier voor andere iPhone deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPhone 12 Pro deals van Expert

De beste deals voor iPhone 12 Pro van Expert vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Expert zijn? Kijk dan hier voor andere iPhone 12 Pro deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPhone 12 Pro Max deals van Expert

De beste deals voor iPhone 12 Pro Max van Expert vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Expert zijn? Kijk dan hier voor andere iPhone 12 Pro Max deals tijdens Black Friday.

Black Friday iPhone 13 deals van Expert

De beste deals voor iPhone 13 van Expert vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Expert zijn? Kijk dan hier voor andere iPhone 13 deals tijdens Black Friday.

Black Friday Soundbar deals van Expert

De beste deals voor Soundbar van Expert vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Expert zijn? Kijk dan hier voor andere Soundbar deals tijdens Black Friday.