Black Friday iPhone 13 Deals 2023

iPhone 13 Black Friday Deals

Winkels in de Black Friday categorie iPhone 13

iPhone 13 Black Friday Deals 2023

Vorig jaar bracht Apple vier nieuwe iPhones op de markt. De verwachting is dat de iPhone 13 ook vier varianten zal kennen. Het maakt de kans groter dat er winkels zijn die besluiten producten van Apple met Black Friday stevig in de sale te brengen.

iPhone 13 tijdens Black Friday 2023

Aangezien 13 dit jaar pas beschikbaar zal zijn, zal het interessant zijn voor koopjesjagende kopers. Apple lanceert de nieuwste iPhone in september, twee maanden eerder dan Black Friday [dit jaar]. We verwachten niet dat de nieuwe iPhone in de vorm van een korting in alle winkels zal verschijnen, maar het is een groot voordeel voor Apple-liefhebbers. De concurrentie op Black Friday is niet zo hevig en er kunnen winkels zijn die iPhone 13 in de uitverkoop aanbieden. De afgelopen jaren wisten Vodafone en Apple Stores te verrassen met hoge kortingen. Schiet op, Black Friday staat erom bekend nogmaals de populariteit van Apple te bewijzen.

Prijs van de 13

Wat gaat de iPhone 13 kosten? Natuurlijk wil je weten wat je kwijt bent aan de nieuwste iPhone. Net als voorgaande jaren, blijft het bij vermoeden op basis van data. De 13 mini kent een adviesprijs van iets boven de €800,-. De iPhone 13 zal net boven de €900,- uitkomen, waar de Pro-versie op €1160,- wordt geschat. De 13 Pro Max – het grootste en meest complete model – zal naar verwachting €1260,- gaan kosten. Wat de prijs ook doet, wij raden je aan alert te blijven op Black Friday deals!

Camera op de nieuwe iPhone

We weten dat Apple veel aandacht besteedt aan visuele effecten. Bij de iPhone 13 is de virtuele videoweergave diagonaal gerangschikt, wat nieuw is ten opzichte van de iPhone 12. De lens zal verder worden gescheiden om de stabiliteit te verbeteren. Deze functie kan bijdragen aan de verwachte astrofotografiefunctie.

Op de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max werd een LiDAR-scanner geïntroduceerd. Met de scanner kun je uiterst nauwkeurig fysieke afstanden inschatten. Wij verwachten dat je de LiDAR-scanneer uitsluitend op de 13 Pro en de 13 Pro Max zal vinden. Desondanks verwachten tal van mensen dat alle modellen zullen zijn voorzien van de scanner.