Fun Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 vind je hier de beste promoties van Fun. Wanneer deze aanbiedingen en promoties bekend zijn, zullen deze hier direct zichtbaar zijn. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De beste deals tijdens Black Friday vind je natuurlijk hier. Schrijf je net als 30.000 anderen ook in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van de hoogste kortingen van Fun!


Naar website: Fun

Jij wilt toch ook de beste deals ontvangen?

Schrijf je snel in en ontvang als eerste de deals van Fun.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andere bezoekers zochten ook naar

Fun Black Friday Deals

Wanneer je op zoek bent naar degelijke en betaalbare speelgoedartikelen, dan zit je bij de Fun gegarandeerd goed. De Fun winkelketens zijn niet meer weg te denken uit de vele winkelcentra in België. Nochtans heeft de winkel zijn oorsprong in de Verenigde Staten. Het is dan ook geen verrassing, dat ze tijdens Black Friday ook op de trein meespringen om te gooien met diverse kortingen.

Black Friday 2024 bij de Fun

Fun biedt een ruim aanbod aan artikelen voor jong en oud. Van speelgoed tot gezelschapspellen en schoolgerief. Ook vind je in het assortiment tal van woonaccessoires en cadeau artikelen. In 2020 kreeg je bij de Fun tijdens Black Friday nog 100% terugbetaald op je aankopen gemaakt tijdens deze periode. Dit in de vorm van een tegoed die je vervolgens tijdens de eindejaarsperiode online op hun website kon besteden. Ook dit jaar zullen er gegarandeerd heel interessante koopjes te vinden zijn in de vele winkels verspreid over het land. Ondertussen heeft de keten ruim 30 vestigingen verspreid over Vlaanderen, van Oostende tot Genk. Je hoeft dus niet ver te zoeken naar een vestiging in je buurt om te profiteren van de talloze kortingen. Toch geen tijd om tijdens Black Friday 2024 bij de Fun langs te gaan? Dan is er nog altijd de Cyber Monday, waarbij je online kan genieten van erg aantrekkelijke kortingen.

Waarom kopen tijdens Black Friday 2024

Na vele jaren is de Black Friday traditie ook tot bij ons vanuit de VS overgewaaid. Deze periode net na Thanksgiving staat garant voor fikse kortingen waarbij een heuse toestroom aan klanten gepaard gaat. De kortingen bij ons zijn vergelijkbaar met die van tijdens de eindejaarsperiode. Omdat deze net vallen net na de kadootjesperiode, kan het interessant zijn om tijdens Black Friday alvast vroege inkopen te doen voor die leuke kerstcadeautjes voor onder de kerstboom. Zo betaal je alvast niet teveel en heb je vaak nog een erg ruime keuze uit speelgoed, babyartikelen, gezelschapspelletjes en woonaccessoires bij de Fun.

Fun heeft doorheen het jaar vaak nog heel wat promotieacties, maar we geloven dat die tijdens Black Friday de hoogste zijn. Het loont dus vaak om nog even een aankoop uit te stellen tot de kortingsperiode die loopt van de woensdag voorafgaand aan Black Friday tot de maandag erop.

 

 

 

 

De beste Black Friday deals van Fun vind je natuurlijk hier.

Ook in 2024 hebben we weer fantastische deals voor Fun. o.a. in de onderstaande categorieën verwachten we dit jaar weer veel aanbiedingen.

 • Call of Duty
 • FIFA 22
 • Gameconsoles
 • Games
 • Gaming
 • LEGO
 • Nintendo
 • Nintendo Switch
 • Nintendo Switch Lite
 • Nintendo Switch OLED
 • Speelgoed

Black Friday Call of Duty deals van Fun

De beste deals voor Call of Duty van Fun vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fun zijn? Kijk dan hier voor andere Call of Duty deals tijdens Black Friday.

Black Friday FIFA 22 deals van Fun

De beste deals voor FIFA 22 van Fun vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fun zijn? Kijk dan hier voor andere FIFA 22 deals tijdens Black Friday.

Black Friday Gameconsoles deals van Fun

De beste deals voor Gameconsoles van Fun vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fun zijn? Kijk dan hier voor andere Gameconsoles deals tijdens Black Friday.

Black Friday Games deals van Fun

De beste deals voor Games van Fun vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fun zijn? Kijk dan hier voor andere Games deals tijdens Black Friday.

Black Friday Gaming deals van Fun

De beste deals voor Gaming van Fun vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fun zijn? Kijk dan hier voor andere Gaming deals tijdens Black Friday.

Black Friday LEGO deals van Fun

De beste deals voor LEGO van Fun vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fun zijn? Kijk dan hier voor andere LEGO deals tijdens Black Friday.

Black Friday Nintendo deals van Fun

De beste deals voor Nintendo van Fun vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fun zijn? Kijk dan hier voor andere Nintendo deals tijdens Black Friday.

Black Friday Nintendo Switch deals van Fun

De beste deals voor Nintendo Switch van Fun vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fun zijn? Kijk dan hier voor andere Nintendo Switch deals tijdens Black Friday.

Black Friday Nintendo Switch Lite deals van Fun

De beste deals voor Nintendo Switch Lite van Fun vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fun zijn? Kijk dan hier voor andere Nintendo Switch Lite deals tijdens Black Friday.

Black Friday Nintendo Switch OLED deals van Fun

De beste deals voor Nintendo Switch OLED van Fun vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fun zijn? Kijk dan hier voor andere Nintendo Switch OLED deals tijdens Black Friday.

Black Friday Speelgoed deals van Fun

De beste deals voor Speelgoed van Fun vind je op deze pagina. Ben je op zoek naar meer deals, of deals de niet van Fun zijn? Kijk dan hier voor andere Speelgoed deals tijdens Black Friday.