Black Friday Nintendo Switch OLED Deals 2024

Nintendo Switch OLED Black Friday Deals

Winkels in de Black Friday categorie Nintendo Switch OLED

Nintendo Switch OLED Black Friday Deals 2024

Haal jouw nieuwste Nintendo Switch OLED extra goedkoop met de Black Friday deals in november.

Waarom de Nintendo Switch OLED?

Twijfel jij of je de Nintendo Switch OLED moet aanschaffen tijdens Black Friday? Dit zijn de redenen om het wel te doen.

Nintendo Switch OLED heeft een 7-inch OLED-scherm. Dit zorgt ervoor dat je geniet van hoge kwaliteit en levendige kleuren wanneer je niet aan het gamen bent op de tv. De bezel is dunner dan de originele Switch, wat betekent dat je comfortabeler games kunt spelen als je de console in de handheld-modus houdt.

Nintendo Switch OLED maakt ook gebruik van een nieuwe beugel. Het heeft 2 USB-poorten, een nieuwe LAN-poort en een HDMI-poort. Deze nieuwe LAN-poort zorgt ervoor dat je stabieler kunt spelen in tv-modus. De Switch OLED heeft 64 GB systeemgeheugen. Mocht dit niet voldoende zijn, dan kunt u deze verlengen. Dit kan met een micro SD-kaart. Zo heb je altijd genoeg ruimte om je favoriete games uit de Nintendo Store te downloaden.

Ten opzichte van de normale Nintendo Switch is ook de audio verbeterd. De OLED-variant heeft een ingebouwde speaker met verbeterde audio. Hierdoor kun je meer opgaan in je favoriete games terwijl je in de handheld-modus speelt.

Kortom: de Nintendo Switch OLED is een verbetering op vele vlakken. Wanneer je een mooie Black Friday deal deze pagina ziet zou ik zeggen koop ‘m. Je zult er geen spijt van krijgen wanneer je de console voor een goede prijs koopt. Dan ervaar je de beste Nintendo Switch ervaring.