Black Friday JBL Xtreme 2 Deals 2024

JBL Xtreme 2 Black Friday Deals

Winkels in de Black Friday categorie JBL Xtreme 2

JBL Xtreme 2 Black Friday Deals 2024

Met de draadloze Bluetooth-speaker JBL Xtreme 2 geniet je van je favoriete nummers. Hoewel dit type JBL box al vele jaren op de markt is, is de vraagprijs gedaald. De audiokwaliteit lijkt echter tijdloos te zijn en naar verwachting wordt dit model op Black Friday goedkoper.

Verwachting JBL Xtreme 2 Black Friday 2024

JBL Xtreme 2 lijkt de opvolger van JBL Xtreme te worden. Xtreme is al jaren een van de populairste JBL-speakers voor Black Friday. We verwachten dat Black Friday 2024 hetzelfde zal betekenen voor JBL Xtreme 2. Door goed op de transactie te letten, heb je al snel een stevige behuizing en een stevige luidspreker voor de laagste prijs.

We weten dat elektronicawinkels op Black Friday graag strijden om de grootste relatieve omzet. Hiermee dwingen ze elkaar om deel te nemen aan Black Friday [​​currentyear]. Vorig jaar was de JBL Xtreme 2-prijs van MediaMarkt bijvoorbeeld de laagste ooit. Het kan zomaar zijn dat andere winkels deze korting willen overschrijden, dus blijf alert!

JBL op Black Friday

Elk jaar lijkt het snelgroeiende merk JBL steeds meer aandacht te krijgen. Merken die zich richten op audioproducten zijn nu zelfs marktleiders in hun branche. De vraag neemt toe, en dat geldt ook voor de productie van JBL-speakers, vooral op Black Friday. Dit betekent dat giganten als Coolblue, MediaMarkt, Bol.com en zelfs Amazon allemaal JBL-producten beginnen te verkopen van Black Friday tot Cyber ​​Monday (inclusief Cyber ​​Monday).

De webwinkel van JBL kwam in de Black Friday van vorig jaar met een opmerkelijke deal. Bij aankoop van een tweede speaker, ontving een kortingscode voor nog eens 15% extra korting. Wij verwachten dat JBL de druk voor andere winkels opvoert door deze actie terug te laten komen. Zo zullen meerdere winkels gegarandeerd hoge kortingen zetten op JBL producten.

JBL Xtreme 2

Xtreme 2 is een van de JBL-speakers en er kunnen meerdere speakers op worden aangesloten. Dit geeft JBL de mogelijkheid om de maximale decibel te verhogen. Wanneer je een sterke bas ervaart, zul je je realiseren dat deze speaker zijn naam waardig is. Met Xtreme 2 kun je andere apparaten opladen via de USB-uitgang. Zo maak je van elke gelegenheid een feestje. Zeker als je bedenkt dat de compacte JBL box tot wel 15 uur mee kan en net zo waterdicht is als de JBL Flip 5-de nieuwste in de serie.