Black Friday Desktops Deals 2024

Desktops Black Friday Deals

Winkels in de Black Friday categorie Desktops

Desktops Black Friday Deals 2024

Black Friday 2024 is hét moment om een nieuwe desktop in huis te halen. Op deze dag vind je talloze aanbiedingen voor jouw favoriete merken en modellen desktops. Deze aanbiedingen maken het mogelijk om een desktop in huis te halen, zonder dat je hier de hoofdprijs voor betaalt. Benieuwd wat je kunt verwachten van de Black Friday desktop sale? Lees dan zeker even door, we laten het je hieronder allemaal zien!

Op zoek naar Black Friday desktop deals?

Op deze website ben je aan het juiste adres om een ​​compleet overzicht te krijgen van alle Black Friday desktop deals. De meeste aanbiedingen komen van Mediamarkt, omdat je van winkels houdt als het om elektronica gaat. Aanbiedingen binnen het Mediamarkt assortiment zijn erg populair. Wil je er zeker van zijn dat je je nieuwe desktop mee naar huis neemt, dan moet je op tijd komen. Onze website biedt u deze mogelijkheid. Vergelijk eenvoudig alle verschillende desktopproducten op Black Friday en zorg ervoor dat je een desktop vindt die past bij wat je altijd al wilde.

Beschikbare merken Desktops tijdens Black Friday

Veel merken besluiten hun producten te verkopen tijdens Black Friday 2024. Desktopcomputers zijn geen uitzondering. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor bekende desktopcomputers van HP of Dell. Deze merken staan ​​al bekend om hun betaalbare prijzen, maar tijdens de Black Friday desktop acties zijn ze echt spotgoedkoop. Als je nu een iPhone in huis hebt, is het handig om voor Apple te kiezen. iMac is nog steeds een van de beste desktops die je kunt krijgen. Er zijn ook verschillende gamemerken om uit te kiezen, zoals MSI.

HP desktop Black Friday deals

HP desktops zijn erg populair in Nederland, en terecht. Ze staan ​​bekend om hun uitstekende kwaliteit. Je hebt HP desktops in alle prijsklassen. Je hebt al een model dat een paar honderd euro kost, en een personal computer die een paar duizend euro kost. Lichte gebruikers kunnen de goedkopere variant als voldoende gebruiken, terwijl fanatieke gamers beter voor de duurdere variant kunnen kiezen. Er zijn ook speciale gaming-pc’s voor dit doel.

Een geschikte desktop voor de fanatieke gebruikers is de HP Omen. Deze beschikt over een superkrachtige Intel Core i7-10700 processor. Dit is een vrij prijzige desktop, vandaar dat het verstandig is om te wachten tot Black Friday. In de Black week komen er veel deals online op de HP Omen desktop. Hierdoor bespaar jij al snel tientallen euro’s.

All in one desktop deals

Voor wie ruimte wil besparen is er ook een speciale alles-in-één desktop. Hier is de hardware achter het scherm geïntegreerd. De grote kast onder mijn voeten is geen probleem meer. Ze hebben dezelfde functies als traditionele desktops, maar zijn compacter. De populaire variant is iMac. De verwachting is dat tijdens Black Friday 2024 veel transacties op één desktopcomputer beschikbaar zullen zijn. Let hier dus goed op en profiteer van hoge kortingen.