Black Friday Games Deals 2024

Games Black Friday Deals

Winkels in de Black Friday categorie Games

Games Black Friday Deals 2024

Black Friday was ooit het startschot voor de Kerstinkopen in Amerika, maar tegenwoordig is het eerder een internationaal fenomeen waarbij enorme kortingen gegeven worden om de mensen naar de winkels te trekken. In Nederland en België is dit goed te merken, bekende winkels kondigen al in het voren de aanbiedingen aan en verruimen de openingstijden rond zwarte vrijdag om zoveel mogelijk producten te kunnen verkopen tegen prijzen die zo laag mogelijk gehouden worden. Dat is interessant, want het zijn vooral de duurdere producten waarmee je hoge kortingen kunt scoren, zoals computers en computerspellen.

Wil je direct de beste solden scoren, dan is het verstandig om eens te kijken bij de Expert, Bol.com en Coolblue. De kortingen kunnen hoog oplopen, zeker wanneer je op zoek bent naar een nieuwer computerspel of een nieuwe console om het spelen van de spellen nog een stukje leuker te maken. Aangezien de kortingen vaak al in het voren aangekondigd worden, heb je meestal de tijd om de prijzen te vergelijken voordat je tot aankoop overgaat. Let er wel op dat er vaak pakketprijzen te vinden zijn, waarmee het aantrekkelijker kan zijn om alle producten op één plek aan te schaffen omdat dit meer voordeel oplevert.

Informatie over computer & games

De afdeling met computers en games is natuurlijk zo groot als je deze zelf maakt. Nieuwe computers, laptops, Macbooks en iPads kunnen onder deze groep gerekend worden, maar ook toetsenborden, muizen en uiteenlopende spelletjes voor de computers en alle mogelijke consoles vind je in deze afdeling. Speel je regelmatig spelen achter de computer, dan is de kans groot dat je alleen de nieuwste producten wilt hebben. Ook deze zijn flink afgeprijsd tijdens Black Friday, het is niet zo dat alleen de oude producten weg moeten, ook het nieuwste model monitor kun je langs zien komen bij de aanbiedingen.

Het is goed om eerst even rustig de tijd te nemen en te kijken wat je wilt. Zoek je spellen voor de Xbox of Playstation, of wil je liever direct een nieuwe console hebben? Wanneer je voor het laatste kiest, kun je hier vaak nieuwe spellen bij krijgen wanneer je een aankoop doet op Black Friday. Kijk daarom eerst eens rustig rond voordat je spellen aanschaft voor je Nintendo terwijl je iets later die dag een compleet nieuwe Playstation inclusief spellen aanschaft omdat die ook in de aanbieding was.