Black Friday Xbox Series X Deals 2024

Xbox Series X Black Friday Deals

Winkels in de Black Friday categorie Xbox Series X

Xbox Series X Black Friday Deals 2024

Er zijn mensen die van Playstation en mensen die de voorkeur geven aan de Xbox. Behoor jij tot de laatste groep? Dan zou jij tijdens Black Friday in 2024 zeker eens een kijkje moeten nemen bij de aanbiedingen op het gebied van de Xbox Series X. dankzij onze site kun je alle gaming acties snel en eenvoudig vergelijken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het enorme aanbod van de Mediamarkt. Of bekijk welke acties er te vinden zijn bij Amazon. Keuzemogelijkheden genoeg tijdens deze enorme sale.

Dé console van Microsoft

Ben je fan van Microsoft gameconsoles, dan is Xbox Series X natuurlijk de gameconsole die je in huis moet hebben. De authentieke controller is zeer geschikt voor het spelen van diverse games. Zo speel je het nieuwe Cyberpunt 2077 op Xbox Series X. Wil je spelletjes spelen met je vrienden? Sluit vervolgens de tweede controller aan en start FIFA. Je kunt veel dingen doen met Xbox Series X. Naast games kun je met de console ook Netflix of YouTube kijken.

Xbox Series X verwachting Black Friday 2024

Evenals bij PlayStation, gingen Xbox-liefhebbers bij het nieuws over een gloednieuwe console. Black Friday 2024 zal de eerste editie zijn waarin de Xbox Series X nadrukkelijk in de sale belandt. Dat er vorig jaar geen sale viel op de gloednieuwe Xbox, valt dus te verklaren. Het is nog onbekend in welke mate de kortingen zullen oplopen. We lijken de kans op aanbiedingen tijdens Black Friday 2024 te kunnen garanderen, zeker bij winkels die zich specialiseren in elektronica.

Serieuze kortingen verwacht voor de Xbox Series X

Aangezien dit jaar het eerste jaar is dat de Xbox Series X naar verwachting sterk terugloopt, kunnen we alleen maar voortbouwen op de prestaties van onze voorgangers. Zo had Xbox One S vorig jaar een korting van meer dan 100% bij MediaMarkt. Ben je van plan om voor de feestdagen Xbox Series X te kopen? Met 20% korting bespaart u meer dan 100 euro!

Xbox en Black Friday

We verwachten – door de komst van Xbox Series X-Xbox One en Xbox One S ook forse kortingen. Naarmate de feestdagen naderen, zijn oudere gameconsoles mogelijk meer geschikt voor portemonnees. Aan de andere kant, voor oudere gameconsoles, worden nieuwere games sneller en minder gebruikelijk. Daarom is het de vraag of uw financiële situatie op de lange termijn beter is. Gelukkig is er Black Friday; een zegen voor iedereen die graag geld bespaart op nieuwe aankopen. Dus na Black Friday 2024 kun je pronken met de “nieuwste Xbox”, die behoorlijk wat prestige lijkt te hebben gegeven.