Black Friday Sonos Deals 2024

Sonos Black Friday Deals

Winkels in de Black Friday categorie Sonos

Sonos Black Friday Deals 2024

Sonos staat bekend om de draadloze speakers. Makkelijk mee te nemen naar elke locatie waar jij graag jouw favoriete muziek wilt luisteren. Naast draadloze speakers biedt Sonos ook volledige home cinema systemen en surroundsets aan.

De speakers van Sonos zijn draadloos te bedienen en zelfs in te stellen op spraak. Dit is een van de redenen waarom veel gezinnen niet zonder Sonos kunnen. Sonos Bluetooth-speakers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Ze zijn duurzaam en bieden het beste geluid voor elke muziekstijl.

Deze modellen hebben korte namen, zoals het nieuwste model Sonos Move. Bekender zijn de volgende modellen: Sonos One en de Sonos Play 5. Waarvan de Sonos Play 5 de meest krachtigste is voor het beste geluid. Sonos Sub is een draadloze subwoofer die zorgt voor een diepe bas. Deze voeg je toe aan alle andere Sonos speakers om het geluid te optimaliseren.

Sonos Black Friday Deals

Tijdens de Black Friday elk jaar zorgt Sonos voor mooie kortingen. Zelfs het nieuwste model deed mee aan Black Friday. Sonos koop je in verschillende winkels, die allemaal tijdens Black Friday de goedkoopste proberen te zijn. Sonos surround sound pakketten zijn erg populair tijdens Black Friday. Met surround sound-apparaten kun je van je huis een bioscoop maken en films kijken met geluid van bioscoopkwaliteit. Sonos is beschikbaar op MediaMarkt, CoolBlue en Bol.com. Door de populariteit van Sonos verkopen ook steeds meer kleine elektronicawinkels het merk. Ook zij proberen een graantje mee te pikken door met Black Friday een Sonos solden te promoten.

In grotere elektronicawinkels zijn Sonos Black Friday-kortingen 2024 meestal een week van tevoren bekend, en je kunt je favoriete speakers krijgen via Black Friday-kortingen.

Sonos Home Cinema

Wil je een keer groot uitpakken met de kwaliteit van het hoogste niveau geluid?  Koop dan de nieuwe premium slimme soundbar van Sonos. De combinatie van verschillende draadloze Sonos-speakers zorgt voor een geweldige geluidservaring voor alles wat je op je tv kijkt of op je telefoon afspeelt. Je kunt dus je Sonos One uitbouwen door er een sonos Beam of Arc aan toe te voegen.Met Sonos Sub is je Sonos surround sound-systeem compleet en kun je het hele apparaat nog steeds bedienen via je stem, afstandsbediening of Sonos-app.

Voordelen van de draadloze Sonos speakers

  • Utraduurzaam; slijtvaste en schokbeschendige behuizing.
  • Trueplay™-tuning; afstemming om een ​​perfecte geluidsbalans te bereiken.
  • Stembediening; Google Assistant is ingebouwd.
  • Wifi en bluetooth; Sonos-systemen kunnen onderling worden gekoppeld.
  • Levensduur van de batterij: tot 11 uur batterijduur.