Black Friday PlayStation Deals 2024

PlayStation Black Friday Deals

Winkels in de Black Friday categorie PlayStation

PlayStation Black Friday Deals 2024

Op Black Friday worden er verschillende Playstation items en controllers verkocht. Denk aan 4 consoles en Vita. Daarnaast zijn er spelletjes en accessoires en kun je goede kortingen krijgen. Op deze pagina vind je een overzicht van webwinkels waar je tijdens Black Friday en Cyber ​​Monday artikelen tegen gereduceerde prijzen kunt kopen.

Black Friday in de PSN store

De PSN store is de online winkel van de Playstation. Je kunt deze toegang alleen krijgen als je een actief account hebt in de PSN-store. Je kunt deze accounts kopen in de winkel of op de Playstation 4 wanneer je toegang hebt tot internet. In deze PSN-winkel kun je games of extra personages, kaarten, enz. kopen voor bestaande games. Dit wordt ook wel downloadable content (DLC) genoemd.

Tijdens Black Friday kun je zelfs genieten van verschillende kortingen in de PSN-store. Zo geniet je van kortingen op verschillende games en zelfs gratis games die je kan downloaden! Gebruik daarom Black Friday als je een PS 4 of 5 wilt kopen of al hebt. Er zijn diverse kortingen op Playstation consoles, games en accessoires.

PlayStation verwachting Black Friday 2024

PlayStation lijkt haar aandeel in de Black Friday 2024 sale te gaan verdubbelen. In voorgaande jaren kozen liefhebbers tijdens Black Friday vaak de PS 4 met de hoogste korting. Tijdens Black Friday 2024 zullen we het debuut van de PlayStation 5 meemaken.

Wij verwachten dat PlayStation op de hoogte is van het aantal gamers dat hunkert naar de Black Friday 2024 aanbiedingen. Geen enkel mondiaal bedrijf wilt haar consumenten teleurstellen tijdens Black Friday. PlayStation is aan haar stand verplicht om ook dit jaar met verleidelijke deals te komen.

PlayStation consoles op Black Friday

Met Black Friday is PlayStation 5 minimaal een jaar beschikbaar. We verwachten voor het eerst korting op de nieuwste console. Als PlayStation 5 tijdens Black Friday nog steeds te duur is, ondanks promotie, is PlayStation 4 (Pro) een goede keuze.