Black Friday Sonos Roam Deals 2024

Sonos Roam Black Friday Deals

Winkels in de Black Friday categorie Sonos Roam

Sonos Roam Black Friday Deals 2024

De Bluetooth en AirPlay 2 connector

Als je naar een nummer luistert of een video bekijkt op je telefoon, ken je die tijden, denk je dat je goed geluid wilt? direct? Met Bluetooth stream je alles wat op je telefoon wordt afgespeeld naar Sonos-speakers in de buurt. Hoewel Bluetooth erg handig is als je weg bent, is het meestal beter om thuis verbinding te maken via wifi. Roam kan automatisch schakelen tussen Bluetooth en Wi-Fi, maar wanneer u zich binnen het bereik van uw thuisnetwerk bevindt, wordt Wi-Fi geselecteerd.

Het is echter mogelijk dat bepaalde inhoud op je telefoon niet via wifi kan worden afgespeeld op je Sonos-systeem. tot dusver. Roam kan Bluetooth-audiostreaming inschakelen voor uw hele systeem. Je hoeft alleen maar Roam te groeperen met andere luidsprekers en te beginnen met streamen naar Roam via Bluetooth. Vervolgens wordt het geluid afgespeeld op alle gegroepeerde luidsprekers.

De draagbare Sonos speaker

Sonos Roam is een kleinere versie van de eerdere draagbare speaker Sonos Move. Roam is veel lichter: hij weegt minder dan 450 gram en meet 168 x 62 x 60 mm, waardoor hij gemakkelijk in een rugzak past. De speakers zijn te streamen via bluetooth en wifi, ook naar je hele Sonos-systeem. Het bijzondere aan deze speaker is dat je elke Qi-oplader kunt gebruiken om hem op te laden. Meer details zijn de Auto Trueplay- en Sound Swap-functies, waarbij je muziek kunt doorsturen naar de dichtstbijzijnde andere Sonos-speakers. Kom je bijvoorbeeld terug van een picknick en speelt er nog muziek op Sonos Roam, dan speel je eenvoudig muziek door op de vaste speakers. Sonos Roam is te bestellen bij Sonos zelf, maar ook bij Coolble, Bol.com, MediaMarkt en andere winkels. U kunt kiezen uit Lunar White (wit) of Shadow Black (zwart).

Sonos Roam tijdens Black Friday

Je kan de Sonos Roam tijdens Black Friday hoogstwaarschijnlijk bestellen met hoge kortingen. Je kan op onze website gemakkelijk zien wanneer, hoeveel en waar de beste deals zijn voor de Sonos Roam door ons fijne overzicht van alle Black Friday deals.