Black Friday 2020

Deals Winkels

Voor degene onder ons die niet precies weten wat Black Friday 2020 voor staat dan kun je hier alles lezen over dit koopjes festijn. Elk jaar op de laatste vrijdag van november staat de shopping wereld op haar kop. In 2020 vind Black Friday plaats op vrijdag 27 november 2020.

Op Black Friday 2020 kun je namelijk de beste aanbiedingen scoren en geven winkeliers hoge kortingen op hun producten. Black Friday is overgewaaid uit Amerika waar zich rond deze periode hysterische taferelen afspelen. Mensen staan uren in de rij om op middennacht de winkel binnen te dringen om zo als eerste het product naar hun keuze te bemachtigen. Mensen worden soms letterlijk onder de voet gelopen door de horde consumenten. In Nederland en België zijn dit soort taferelen gelukkig niet aan de orde. Voor degene die echter de deur echt niet uit wil gaan, kan bij vele winkels ook online terecht. Vanuit je veilige thuishaven klik je de leukste producten naar huis.

Het is verstandig om in de week van Black Friday 2020 de producten die jij graag zou willen aanschaffen goed in de gaten te houden. Wil je bijvoorbeeld een mooie nieuwe televisie aanschaffen en is deze 500 euro, kijk dan om middernacht hoeveel korting er af is gegaan en of de prijs in die week niet veranderd is om jou om de tuin te leiden. Het leuke van Black Friday 2020 is dat een product dat je al heel lang zou willen hebben nu een stuk goedkoper wordt aangeboden. Zo wordt die nieuwe computer, laptop of keukenmachine ineens een stuk betaalbaarder.

Ook is Black Friday 2020 het startschot voor het kopen van cadeau’s voor sinterklaas of kerst. December is vaak toch een dure maand en dan zijn hoge kortingen tijdens Black Friday 2020 meer dan welkom. Maak dus alvast een wensenlijst van alles wat je graag zou willen kopen tijdens Black Friday 2020 want vaak geldt ook bij de winkeliers dat op toch ook echt op is.

Vergelijk ook de Black Friday deelnemende winkeliers met elkaar qua kortingen en acties. De ene deal is namelijk nog scherper geprijsd dan de andere deal. Winkeliers proberen jou te verleiden met hun aanbiedingen en maak daar dus gretig gebruik van. Je kunt tijdens Black Friday vele euro’s besparen op cadeaus door ze dan al in te kopen in plaats van pas op het allerlaatste moment. Dan weet je zeker dat je niet misgrijpt voordat alles is uitverkocht en de drukke tijd begint. Daarom is Black Friday de ideale dag om cadeaus in te slaan voordat de feestdagen zijn begonnen.


Deals Winkels