Black Friday 2022

Deals Winkels

Zorg dat je er in 2022 weer bij bent!

Op zoek naar de beste Black Friday deals en aanbiedingen van België? Bij ons vind je de laatste aanbiedingen en kortingen rondom dit jaarlijkse koopjes event. Jaarlijks verzamelen we de beste kortingen voor onder andere elektronicagamesApple producten en nog veel meer. Elk jaar zijn er weer hoge kortingen en elk jaar verbreken de cijfers weer records. Dit jaar zal dit naar verwachting weer zo zijn.

Wanneer is Black Friday 2022?

De datum van Black Friday 2022 is dit jaar vrijdag 25 november.

Wanneer is Black Friday 2022 in België?

Dit jaar is Black Friday op vrijdag 25 november 2022

Welke winkels doen er mee aan Black Friday 2022?

Tegenwoordig kan je je beter afvragen welke winkels er niet mee doen. Veel winkels zijn heel actief tijdens Black Friday. Wil je weten welke winkels er allemaal mee doen? Hier hebben we een overzicht van alle deelnemende winkels aan Black Friday.

Hoeveel winkels doen er mee in 2022?

Honderden webwinkels doen mee aan Black Friday 2022. Bekijk hier het volledige overzicht van de deelnemende winkels.

Doet MediaMarkt mee aan Black Friday in 2022?

✅ Ja zeker! Net als voorgaande jaren zal MediaMarkt ook in 2022 weer meedoen. We verwachten veel Black Friday deals en aanbiedingen van MediaMarkt. Bekijk hier alle Mediamarkt deals.

Apple Black Friday tijdens 2022?

Ja. Net als voorgaande jaren zullen er veel Apple producten als deal aangeboden worden tijdens Black Friday. Bekijk hier alle Apple aanbiedingen op onder anderen AirPods, MacBook en iPhone.

Wil je ook in 2022 weer profiteren van hoge kortingen voor kerstcadeaus? Of wil je jezelf verwennen door eindelijk dat ene product te kopen dat je al maanden wil hebben? Black Friday is dan de beste periode om dit te doen. Bereid je daarom vast goed voor op de de feestdagen van 2022. Maak een lijstje met je favoriete cadeaus, musthaves en mustwants, dan kan je het beste profiteren van de hoogste kortingen.

Elektronica deals tijdens Black Friday 2022

Tijdens Black Friday zijn vooral elektronica producten populair. In de week van 25 november 2022 zijn er weer hoge kortingen te verwachten. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe televisie, gameconsole, telefoon, tablet, camera, soundbar of stofzuiger wordt op zijn wenken bedient. De afgelopen drie jaren waren deze producten volop in de aanbieding.

Hoeveel winkels doen er in 2022 mee aan Black Friday?

Ook in 20221 zullen alle records weer gebroken worden. In deals, aankopen en aantal winkels die deelnemen aan black friday. Door de steeds groeiende bekendheid merken winkels dat er veel mensen grote aankopen uitstellen tot het einde van het jaar. Zij spelen hier dan ook goed op in om tijdens de black friday week en cyberweekend met de beste aanbiedingen te komen van het jaar. Om de concurrentie voor te zullen er dit jaar ook weer meer winkels meedoen. Afgelopen jaar waren er meer dan 2000 winkels die meededen, dit jaar verwachten we hierin een groei.

Black Friday Deals 2022

Ook in 2022 zijn wij actief om de beste Black Friday deals te verzamelen. De beste deals, aanbiedingen en kortingen. Wij doorzoeken de favoriete winkels en presenteren de beste black friday deals is een gemakkelijk overzicht.
Klik. Bestel. Klaar.

Wil je niets missen van de beste deals tijdens Black Friday in 2024 in Nederland? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Deals Winkels